Zavarna titeket ha a párotok azzal az illetővel barátkozna akivel 14 évesen együtt volt?
Figyelt kérdés
Sosem találkoznak meg semmi olyan csak irni szoktak egymásnak, de akkor is semmi olyat ami barátságba ne férne beleaug. 7. 07:16
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem látsz bele a "barátja" fejébe! Tudod, "lassú víz, partot mos"!
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Az esetemben majdnem ilyesmi a szitu. Kerülgették egymást 14 évesen, majdnem összejöttek. Azóta barátok. Nagyon kedves, aranyos a lány (és ahogy hallottam, kölcsönös a szimpátia :) ), van neki is barátja, jobbára együtt találkozunk vele, és sosem viselkedett gyanúsan és vállalhatatlanul, nem mászott rá a páromra, nem flörtölt. Így ez nekem teljesen oké.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Koncentrálj arra hogy köztetek rendben vannak-e a dolgok, mintha az a barátsága nem is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy lány aki azt mondta csak barátok lehetünk. Viszon bármikor elhívom valahova eljön velem kettesben és minden hétvégén együtt vagyunk...
39 éves férfi vagyok de ilyet még nem tapasztaltam. Mindketten egyedülálóak vagyunk.
Valakinek lenne kedve barátkozni?
Lehetne együtt sörözni, beszélgetni, közös programokat csinálni.
Lányok (főleg)! Lenne kedvetek barátkozni, együtt lógni? 16/L
16 éves, állatokat, zenét, képzőművészetet kedvelő lány vagyok. Leginkább magyar retro punkot hallgatok, koncertekre is gyakran járok. Az nagy plusz, ha neked is hasonló az ízlésed. Amúgy sokféle zenét meghallgatok, nem zárkózom el szinte semmitől. Introvertált vagyok,...
A szép, vonzó 13-16 éves lányok miért csak páwa göncös srácokkal barátkoznak, járnak el együtt sok helyre?
Láttam pár szép lányt a plázában meg a belvárosban is és mindig ilyen páwa göncös arcokkal voltak együtt. Egy átlagos öltözködésű srácnak semmi esélye a szép lányoknál? Szóval kell ilyen sapka, csőnadrág, meg drága pólók, ingek stb. Esetleg valaki tudna összeállítnai...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!