Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha egy lány vall szerelmet egy fiúnak?
HA érzel valami komolyat iránta és félsz hogy elodáznád a lehetőséget, inkább lépd meg te
Nincs paragrafus ami kimondja csak férfi kezdhet nővel
20/F
Szerintem nem "gáz".
Sehol nincs leírva, hogy kinek kell kezdeményezni.
NEM!
Állj elé és: ,,hé, mi ketten randizunk oszt ennyi a sztori"
:)
Személyesen az ilyen ügyeket, az a legjobb. Lereagálni nehezebb, de az esély mutató nagyobb ilyenkor! :)
nem minden esetben. De az nagyon gáz volt, mikor elsős gimnazista koromban elküldettem az osztálytársammal egy szerelmes levelet egy csókának (aki egy tök bunkó volt). Kiröhögött. :D Éget a pofám egy darabig :D
20L
Gáznak nem gáz, de nagyon nem ajánlom neked. Nekem anno vallottak szerelmet, és kb kisujjamat se kellett mozdítanom az egészért. Együtt voltunk 2 évet, de kb. 1 percig sem tudtam értékelni a kapcsolatot, nagyjából ezért is lett vége.
21F
Köszi fiúk, hogy ti is válaszoltatok! Hát akkor azt hiszem, verset nem fogok írni.
Az a baj, hogy mindkét verzióval egyetértek, a fiú igen népszerű, de nem csajozós, a lányok cuppannak rá, tudom hogy más tetszik neki, de van köztünk egy kis barátság. Nem tudom, ő érez-e irántam hasonlót mint én iránta, ha elmondanám neki, kiderülne, de nem akarom hogy a barátságunk emiatt romoljon meg.
Hogy adjam tudtára, hogy biztos legyen abban, hogy belé vagyok esve, és valami talán kialakuljon? Fiúk, tipp? Vagy lányok, akiknek hasonló esetük volt de bevált a módszer? Pls, segítsetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!