Szerintetek az normális ha egy 10 éves gyerek csókolózik egy másik gyerekkel?

válasza:ha a csókolózás kimerül szájrapusziban, akkor még elmegy..(bár ezt sem kéne..)
ennél nyelvesebb verzió szerintem meg nagyon korai.!

válasza:Egy szájrapuszival nincs semmi gond, én sem hiszem, ahogy a 2-es is írja h nyelves csók lenne.
Általában ebben a korban még aranyosak is tudnak lenni.
Nézd meg a My girl című filmet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20 éves vagyok. És visszagondoltam hogy 10 évesen még nem jött meg a magömlésem. Pedig 5 éves koromtól maszturbáltam és naponta 2 ször vagy többször is kivertem. És még most sem jött meg ez normális?? Mit tehetnék annak érdekében hogy megjöjjön??
2.5 éves lányomnál egy hete kezdtük a bilizést.Tegnap este már 3x pelepisilt a bilibe.Ma viszont fél 5 óta nincs rajta pelus és azóta nem pisilt.Ráül a bilire de nem jön semmi.
Én pl, tinédzser vagyok, nem tagadom vannak néha velem problémák..főleg mióta van barátom..elég jól tanulok, az eredményem napról napra jobb.. viszont anyukám otthon nap mint nap az iskolával stresszel..mióta van barátom és tud róla folyamatosan büntet (ami előtte nem...
Tapasztalatokat,történeteket mesélnétek?
még csak 17 éves vagyok, rendesen tanulok, stb, de fél éve rengetegszer érzem azt, hogy milyen jó lenne ha lehetne egy gyerekünk a barátommal, aki 20 éves, és fiú lenne a baba. persze megmondta nekem barátom már jópárszor, hogy neki nem az az életcélja hogy apa legyen,...
Lent voltunk haverokkal bográcsoztunk. Egyik srác, akivel már egy ideje ilyen nem tudjuk elfönteni milyen kapcsolatban vagyunk..szval ő nagyon akar engem, meg nekem is bejön, csak nem vagyok szerelmes, így nem merek belemenni a kapcsolata. Szval marha jól éreztük...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!