Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 10 éves gyerek csókolózik egy másik gyerekkel?

Figyelt kérdés
Az osztályból meg ha beszélünk róla bőgve fut a tanárhoz hogy őt csúfolnak.(Ja,és nagyon ronda! )

2013. febr. 27. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Te vagy a ronda! >:(
2013. febr. 27. 10:43
 2/12 okoska31 ***** válasza:

ha a csókolózás kimerül szájrapusziban, akkor még elmegy..(bár ezt sem kéne..)

ennél nyelvesebb verzió szerintem meg nagyon korai.!

2013. febr. 27. 10:48
 3/12 ASOT ***** válasza:

Egy szájrapuszival nincs semmi gond, én sem hiszem, ahogy a 2-es is írja h nyelves csók lenne.

Általában ebben a korban még aranyosak is tudnak lenni.

Nézd meg a My girl című filmet.

2013. febr. 27. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Nemük?
2013. febr. 27. 10:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a 10 éves gyerek nem puszizkodik, mert neki még undorító a másik nyála. Még nem indul be a hormon.
2013. febr. 27. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
És 10 évesen már itt vagy? Na ne hülyíts bennünket. Te egy perverz buta ember lehetsz, aki élvezi a válaszokat.
2013. febr. 27. 11:24
 7/12 A kérdező kommentje:
nem 10 éves vagyok te ökör
2013. aug. 21. 11:11
 8/12 anonim válasza:
igen normális
2013. aug. 27. 14:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem nem normális dolog szerintem!Lehet én vagyok maradi de én 10 évesen játszottam nem csajoztam meg csókolóztam de engem nem érdekel jól mondják a mai fiatalokra hogy mire elérik a 18-20-dik éves korukat kiégnek mint a sz@r ilyen téren.És még bele sem merek gondolni mi lesz 10 év múlva.
2013. aug. 28. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem.O.o Inkább a pasizás helyett nézzen Miki egeret vagy homokozzon.Az lenne a normális ebben a korban.o.O hova süllyed ez a világ?o,O
2014. máj. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az normális ha 10 évesen nem jött meg a magömlésem?

20 éves vagyok. És visszagondoltam hogy 10 évesen még nem jött meg a magömlésem. Pedig 5 éves koromtól maszturbáltam és naponta 2 ször vagy többször is kivertem. És még most sem jött meg ez normális?? Mit tehetnék annak érdekében hogy megjöjjön??

Normális hogy egy gyerek 3 órája nem pisil?

2.5 éves lányomnál egy hete kezdtük a bilizést.Tegnap este már 3x pelepisilt a bilibe.Ma viszont fél 5 óta nincs rajta pelus és azóta nem pisilt.Ráül a bilire de nem jön semmi.

Miért terjedt el ennyire a gyerek verés? Ilyenkor normális ha a gyerek elkezd gondolkozni a költözésen? Milyen lelki trauma érheti? Erre megoldás van?

Én pl, tinédzser vagyok, nem tagadom vannak néha velem problémák..főleg mióta van barátom..elég jól tanulok, az eredményem napról napra jobb.. viszont anyukám otthon nap mint nap az iskolával stresszel..mióta van barátom és tud róla folyamatosan büntet (ami előtte nem...

Normális az, hogy gyereket akarok?

még csak 17 éves vagyok, rendesen tanulok, stb, de fél éve rengetegszer érzem azt, hogy milyen jó lenne ha lehetne egy gyerekünk a barátommal, aki 20 éves, és fiú lenne a baba. persze megmondta nekem barátom már jópárszor, hogy neki nem az az életcélja hogy apa legyen,...

Ez a gyerek normális?

Lent voltunk haverokkal bográcsoztunk. Egyik srác, akivel már egy ideje ilyen nem tudjuk elfönteni milyen kapcsolatban vagyunk..szval ő nagyon akar engem, meg nekem is bejön, csak nem vagyok szerelmes, így nem merek belemenni a kapcsolata. Szval marha jól éreztük...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!