Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem a csajt?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a csajt?!

Figyelt kérdés
A barátom mielőtt mi összejöttünk, összeveszett az egyik csaj haverjával. Mivel én hiszek a fiú-lány barátságban ezért nem is zavart, h vannak lány barátai, főleg, h ennek a lánynak már pár éve barátja is van. A barátom békülni akart a csajjal, de a lány mindig bunkózott vele, majd mikor úgy döntött a pasim, h nem keresi őt többet, a csajszi ismét úgy játszotta a lapjait, h képbe kerüljön, de a békülésről hallani sem akart és ez így ment heteken át. Ekkor már engem is idegesített ez a fajta viselkedés. Bár a csaj (állítólag) engem mindig dicsért (fodrász és a barátom hozzá jár), h milyen szimpatikusnak tart és, h milyen szép vagyok, a közös meccsen ahová együtt mentünk egy szót nem szólt hozzám, pedig én megpróbáltam vele nem egyszer beszélgetni...A csaj folyton hívogatta a barátomat és hirtelen kibékült vele. Elment kirándulni és onnan már csokikat hozott neki, szóval úgy tett mintha semmi sem történt volna. Engem szintén folyamatosan csak dicsért, de a múltheti haveri összejövetelnél külön asztalhoz ült le, egy barátnőjével. Mikor oda jött hozzánk akkor se szólt semmit, a kommunikáció köztünk ismét csak 0 volt. Már nagyon elegem van ebből a kétszínűsködésből és ezt már a barátom tudtára is adtam, h én már többet nem kérek ebből a lányból.. Mire véljem ezt a viselkedést?! Vagy akkor miért tesz úgy mintha kedvelne, ha aztán beszélgetni nem hajlandó?! Kapcsolata van már évek óta ezért nem gondolok arra, h megcsalna a barátommal, de a pakliba benne lehet, h bejön neki... H kezeljem ezt a helyzetet? Már elegem van ahogy teszi magát és kiharcolja, h mindig ő legyen a középpontban! Tippek? :) 22/L

2014. máj. 8. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendezzétek le iszapbirkózásban.
2014. máj. 8. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
a lányoknál sose tudni :D szerintem sehogy se kezeld hagyd rá a barátodra, az ő barátnője
2014. máj. 8. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem visszahúzódó? Vagy nincsenek kommunikációs problémái?

Régebben én is hasonló voltam, és volt olyan lány, aki nagyon szimpatikus volt, mégsem tudtam vele normálisan beszélni. Valakinek nehéz megnyílnia új környezetben, és nem tudom, te mennyire számítasz neki új környezetnek.

2014. máj. 8. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Adj jeleket a baratodnak finoman amikor masrol beszelgettek, hogy az ilyen feltunosegi viszketegseg mennyire gyerekes, eretlen viselkedesre utal. (pl meselj neki egy sztorit egy tavoli ismerosodrol, vagy hogy valaki panaszkodott neked egy ilyen esetrol).

Ha a mondandodbol a baratnojere asszocial, akkor egy ido utan o is gyerekesnek fogja tartani ot.

Te ne viselkedj ugyanugy ahogy a lany, hanem inkabb eretten, es okosan.

2014. máj. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!