Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Magányos vagyok! Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos vagyok! Miért?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és azt veszem észre, hogy a lányok annyira magasra teszik a mércét, hogy hihetetlen. Egyszer élünk (én is) és ilyennel megy el az idő, hogy a csajok a ,,tökéletes pasit" keresik. Csak próbálkozok, próbálkozok és próbálkozok, de annyira unom már, hogy semmi kedvem az egészhez. Mit csináljak?

2014. máj. 8. 22:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
pontosan pontosan!!! Akkor kell majd őket pofánröhögni! Mert akkor már inkább a pénzt fogják majd nézni, de le kell majd őket sz@rni!
2014. máj. 8. 23:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Próbálkozok rendesen, nem nézem őket a távolból és nem elmélkedek :)
2014. máj. 8. 23:07
 13/22 anonim ***** válasza:

Halljátok, 5-6-os pasik, halálra vagyunk ítélve már lassan :D

(8-as vagyok)

2014. máj. 8. 23:10
 14/22 anonim ***** válasza:

# 13:

Én is 5-6-os vagyok (remélem) azért vagyok ilyen kruva okos... Ráadásul közeledek a 30-hoz.

(6 és 9 vagyok)

2014. máj. 8. 23:12
 15/22 anonim válasza:
magányosan döglesz meg,mert a mai tinipic*@k azt nézik,hogy mekkora fa*kad van és leszarják hogy közbe egy bunkó f**z vagy... tisztelet a kivételnek
2014. máj. 8. 23:20
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös: Kb.

De a kivételeket is rontják a nem kivételek...

2014. máj. 8. 23:23
 17/22 A kérdező kommentje:
ennyi. Oszt amikor a társkeresőkön olvasom, vagy egy lánytól azt hallom, hogy neki az kell, hogy szeresse a fiú, meg a belső értékek a fontosak...... Stb. Na akkor hánymom kell
2014. máj. 8. 23:23
 18/22 anonim ***** válasza:

# 17:

De legalább akkor lehet nevetni, amikor egy gerinctelen féreggel lefekszenek és utána neked picsognak, hogy milyen szemetek a férfiak. :D

Mennyi ilyen volt már, te jó ég... :D

2014. máj. 8. 23:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Te nem csak ronda vagy, hanem megkeseredett szerencsétlen is. Azért mert _szerinted_ átlagos egy lány, attól még nem a te mércéd lesz az egyetemes igazság, és hol van az előírva, hogy neked bármilyen nő jár? Rohadtul nem csak a külsőddel lehet a baj, ha ennyire nem kellesz senkinek, de ezt ugye a farokkal rendelkező egyedek képtelenek belátni, mert mi az hogy személyiségfejlődés, nehogymár ne kelljen amit natúrban nyújtani hajlandó, hát az ő maga, azért szeressék. Az hogy ez a legtöbb esetben visszataszító, az meg már ugye nem is igaz, csak a nők igényei magasak.

Megtehetjük. Senkinek sem kell olyan pár, akihez semmilyen szinten nem képes vonzódni.

2014. máj. 9. 13:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyeneket írnod? Nem is ismersz! Jó, belátom, hogy a kérdésemből ez jön le amit írtál. Volt már több bnőm, viszonylag könnyen összejöttem velük, de valahogy olyan mintha a világ azóta változott volna. Ezt nagyon sokan osztják velem. Mármint ezt a meglátást. Nem vagyok rinyálós tipus de én így látom ezt. Köszönöm a válaszodat, szeretem a kritikát, mert fejlődök tőle, de most nincs igazad
2014. máj. 9. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!