Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok! Miért?
Halljátok, 5-6-os pasik, halálra vagyunk ítélve már lassan :D
(8-as vagyok)
# 13:
Én is 5-6-os vagyok (remélem) azért vagyok ilyen kruva okos... Ráadásul közeledek a 30-hoz.
(6 és 9 vagyok)
15-ös: Kb.
De a kivételeket is rontják a nem kivételek...
# 17:
De legalább akkor lehet nevetni, amikor egy gerinctelen féreggel lefekszenek és utána neked picsognak, hogy milyen szemetek a férfiak. :D
Mennyi ilyen volt már, te jó ég... :D
Te nem csak ronda vagy, hanem megkeseredett szerencsétlen is. Azért mert _szerinted_ átlagos egy lány, attól még nem a te mércéd lesz az egyetemes igazság, és hol van az előírva, hogy neked bármilyen nő jár? Rohadtul nem csak a külsőddel lehet a baj, ha ennyire nem kellesz senkinek, de ezt ugye a farokkal rendelkező egyedek képtelenek belátni, mert mi az hogy személyiségfejlődés, nehogymár ne kelljen amit natúrban nyújtani hajlandó, hát az ő maga, azért szeressék. Az hogy ez a legtöbb esetben visszataszító, az meg már ugye nem is igaz, csak a nők igényei magasak.
Megtehetjük. Senkinek sem kell olyan pár, akihez semmilyen szinten nem képes vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!