Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem az első randi után! Mi a következő lépés? (bővebben lent)
Van egy fiú (16 éves, én lassan 15), akit már több, mint egy éve ismerek, de még csak most jutottunk el (hétfőn) addig, hogy elmenjünk együtt valahova. 1,5 órát beszélgettünk, és nagyon jól éreztem magamat. Sokszor nézett a szemembe, és sokszor mosolygott rám, amitől iszonyatosan zavarba jöttem, és annyira dobogott a szívem, hogy azt hittem már ő is hallja. Mikor eljött a búcsú ideje, én egy öleléssel köszöntem el tőle, aminek úgy láttam, hogy örült. Ma már nem bírtam magammal és ráírtam, de csak pár szót tudtunk váltani egymással.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi a következő lépés? Kérdezzem meg, hogy lehet-e folytatása a dolognak? Vagy csak utaljak rá, hogy szívesen találkoznék vele? Kérlek segítsetek!
Viszont szerintem ne játszmázz: ha egy helyen vagytok, nyugodtan mutasd ki, hogy bírod őt! Ez egy fiúnak nagyon jól tud esni. Persze nem rácuppanni kell, de direkt ne nyomd el a nagyon is meglévő szimpátiát!
Hajrá nektek ;)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!