Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a szerelem?

Figyelt kérdés
25/f vagyok, voltak már barátnőim, nálam jóval idősebb is, és jóval fiatalabbak is, sovány, duci, okos, visszahúzódó. De az elején odavoltam érte egy pár hétig, volt akiért kicsit tovább tartott max 1 év. De elmúlt... Most 1 éve nincs senkim és úgy érzem már soha nem fogok senkiért se hasonlót érezni. Nagyon gyorsan megunom a körülöttem lévő embereket. Létezik egyáltalán szerelem? Egyre kevésbe érzek már mindenki iránt szeretetet. Ha egyáltalán szerettem is vkit valaha.

2014. máj. 16. 18:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A hiba benned van. Persze hogy létezik a szerelem. Csak te nem tudsz a szívedbe zárni senkit.
2014. máj. 16. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
A szerelem olyan mély és erős érzés, amely által szorosabban kötődünk a másik félhez, mint ha csak csupán szeretetet éreznénk iránta. A szerelem fogalmát a különböző kultúrákban és társadalmi közegekben eltérő módokon határozták meg. Tüneteként biztosan állítják a kutatók, hogy az agyban felszabaduló boldogsághormon (dopamin) mennyisége megnő, ha a szeretett személyről látunk egy fényképet. Ez azonban csak egy tünete a szerelemnek.
2014. máj. 16. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy mindent magával raagadó, esztelen, szenvedélyes tudatállapot, érzés. Na? :P
2014. máj. 16. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze,hogy létezik.Láttam dél amerikai filmekben.
2014. máj. 16. 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Olvass róla, és megtudod:

Osho: Szerelmesen

Fromm: A szeretet művészete

2014. máj. 16. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:

NE aggódj nem vagy ezzel egyedül.... én sem kötődöm senkihez és nem tudnám elképzelni hogy szeressek is valaha valakit, valamiért nem megy és nekem nehezemre esik kapcsolatot teremteni is másokkal főleg a férfiakkal.

Ne csüggedj :) ha egyedül is maradsz, légy pozitív legalább senkihez nem kell alkalmazkodni. De soha ne menj bele csak azért kapcsolatba, hogy ne maradj egyedül ha nem érzel iránta semmit, mert az rosszabb mint az egyedül lét.

Én sem voltam mér szerelmes legalább 5 éve hanem több, és már lehet nem is leszek.

25 /N :)

2014. máj. 16. 19:44
 7/12 A kérdező kommentje:

aggódok mert, nem tudom mit keresek ezen a világon ha már szeretni se tudok. Szabadságot se érzem, suli vagy munka elveszi ezt is...

"Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem"... Egyik se volt meg soha, most sincs meg, és nem is lesz ebben a világba... Pedig elvileg Petőfi idejében ezeket nehéz volt megszerezni. Hát sztem ebben a korba meg szinte lehetetlen :)

2014. máj. 16. 20:54
 8/12 Szergej55 ***** válasza:
Illúzió az egész.
2014. máj. 16. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát az biztos hogy az 1800-1900-as években volt értelme ennek a szónak és érzelmi háttere is. De mivel nő létemre mondom hogy a romantika kihalt és mivel nem évekig kell várni az illetőre, hanem minden bokorban foghatsz nőt magadnak így ez az érzés kiveszett. Nem ez van előtérbe hanem inkább a testi dolgok.
2014. máj. 17. 00:11
 10/12 A kérdező kommentje:
testi dolgok 100 szor jobbak ha van érzelem
2014. máj. 17. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!