Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szerelem?
Olvass róla, és megtudod:
Osho: Szerelmesen
Fromm: A szeretet művészete
NE aggódj nem vagy ezzel egyedül.... én sem kötődöm senkihez és nem tudnám elképzelni hogy szeressek is valaha valakit, valamiért nem megy és nekem nehezemre esik kapcsolatot teremteni is másokkal főleg a férfiakkal.
Ne csüggedj :) ha egyedül is maradsz, légy pozitív legalább senkihez nem kell alkalmazkodni. De soha ne menj bele csak azért kapcsolatba, hogy ne maradj egyedül ha nem érzel iránta semmit, mert az rosszabb mint az egyedül lét.
Én sem voltam mér szerelmes legalább 5 éve hanem több, és már lehet nem is leszek.
25 /N :)
aggódok mert, nem tudom mit keresek ezen a világon ha már szeretni se tudok. Szabadságot se érzem, suli vagy munka elveszi ezt is...
"Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem"... Egyik se volt meg soha, most sincs meg, és nem is lesz ebben a világba... Pedig elvileg Petőfi idejében ezeket nehéz volt megszerezni. Hát sztem ebben a korba meg szinte lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!