Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk/ferfiak a baratnotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/ferfiak a baratnotok miért szokott hisztizni?

Figyelt kérdés
Kort irjatok!:-D

2016. jún. 19. 23:08
1 2 3
 11/21 Noren1989 ***** válasza:

Gyakorlatilag bármi miatt: ha egy rovar közelebb repül hozzá egy méternél, ha a köztéri színpadon nem olyan ügyesek a táncosok, vagy esetleg playback-elnek.

26/F

2016. jún. 20. 00:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Én a lány vagyok, de két fő pontja van a hisztériáimnak: más lányok, és az, ha az én megítélésem szerint kevés időt töltünk együtt. Ezeken kívül mielőtt menstruálok még ezer másik dolgon tudok hisztizni, persze ezek már nem hozzá kapcsolódnak, csak neki mondom. Például ha fúj a szél, süt a nap, éhes vagyok, álmos vagyok, idegesít a többi ember, ilyenek.
2016. jún. 20. 07:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Nőként amiért hisztiztem: zöld, dohányzás, ha elhagyja magát mellettem az illető, más lányokkal flörtöl, hazudik, megbízhatatlan.

Mostani párom egyiket sem csinálja, mióta vele vagyok nem is hisztiztem semmi miatt.

25/n

2016. jún. 20. 08:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Mindenért,de akkor bemegyek dolgozni és levezetem a kopaszokon....

Ritkán hisztizik tudja hogy nem megy vele semmire.Határozott vagyok nem vaj szívű.

2016. jún. 20. 09:01
 15/21 anonim ***** válasza:
22/tiszt
2016. jún. 20. 09:02
 16/21 A kérdező kommentje:
#11:-D:-D
2016. jún. 20. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:

En lány vagyok es amiért szoktam

Legtöbbet más lány miatt ha beszél mással, a munkatársaival elmennek valahova, lajkolja más nő képét, ha fent van facen, ha nincs fent, ha nem szól mielőtt elmegy valahova, nem hív fel egy nap, bunkók viselkedik, ha olyat mond ami nem tetszik meg hat sorolhatnám meg :)

2016. jún. 20. 12:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam hisztizni, ha nem töltünk elég időt együtt, illetve ha elrontja a megtervezett programot. Pl. azzal, hogy több órával elalszik, és annyi se jut eszébe, hogy annyit felböfögjön, "bocs". Vagy ha meggondolja magát, és aznap inkább otthon maradna. Mert hát ő spontánabb, és korlátozásként éli meg, ha kiakadok az elszúrt program miatt.

Ugyanígy aszon szoktam kiakadni, ha pl nagyritkán van egyszerre szabad hétvégénk, és neki _pont_ akkor kell elmenni a haverokkal. És hát ugye, ilyenkor én kisajátítom, mert nem engedem.

Szóval így összességében akkor hisztizek, ha nem lehet vele tervezni valami miatt. :) Itt nem nagyon tudunk kompromisszumot kötni, mert neki egyszerűen nem logikus ez a tervezés mániám, hogy miért kell mindent időben tudnom, mikor még ő se tudja, mit akar. És pont ezért nem is tud/akar tekintettel lenni rám ebben, hiába kérem. Én meg ezért mindig hisztizek, hiába tudom, hogy nem kéne, még nem tudtam leszokni róla. :D

2016. jún. 20. 14:19
 19/21 anonim válasza:
/4-es. Hat en ezert mar ki is dobtalak volna. Az en baratom ne flortolgessen masokkal. Ha meg annyira flortolgetni akar akkor ne engem idegesitsen reszegen. Mar ugy ki dobtalak volna hogy huuu. Nem kene felned hogy a buszkesegedet nem tudod a gatyadba tartani.
2016. júl. 3. 14:31
 20/21 anonim válasza:
Hat ha megvan a baj akkor eleg veszult a legkor.
2016. júl. 3. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!