Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ferfiak a baratnotok miért szokott hisztizni?
Gyakorlatilag bármi miatt: ha egy rovar közelebb repül hozzá egy méternél, ha a köztéri színpadon nem olyan ügyesek a táncosok, vagy esetleg playback-elnek.
26/F
Nőként amiért hisztiztem: zöld, dohányzás, ha elhagyja magát mellettem az illető, más lányokkal flörtöl, hazudik, megbízhatatlan.
Mostani párom egyiket sem csinálja, mióta vele vagyok nem is hisztiztem semmi miatt.
25/n
Mindenért,de akkor bemegyek dolgozni és levezetem a kopaszokon....
Ritkán hisztizik tudja hogy nem megy vele semmire.Határozott vagyok nem vaj szívű.
En lány vagyok es amiért szoktam
Legtöbbet más lány miatt ha beszél mással, a munkatársaival elmennek valahova, lajkolja más nő képét, ha fent van facen, ha nincs fent, ha nem szól mielőtt elmegy valahova, nem hív fel egy nap, bunkók viselkedik, ha olyat mond ami nem tetszik meg hat sorolhatnám meg :)
Én akkor szoktam hisztizni, ha nem töltünk elég időt együtt, illetve ha elrontja a megtervezett programot. Pl. azzal, hogy több órával elalszik, és annyi se jut eszébe, hogy annyit felböfögjön, "bocs". Vagy ha meggondolja magát, és aznap inkább otthon maradna. Mert hát ő spontánabb, és korlátozásként éli meg, ha kiakadok az elszúrt program miatt.
Ugyanígy aszon szoktam kiakadni, ha pl nagyritkán van egyszerre szabad hétvégénk, és neki _pont_ akkor kell elmenni a haverokkal. És hát ugye, ilyenkor én kisajátítom, mert nem engedem.
Szóval így összességében akkor hisztizek, ha nem lehet vele tervezni valami miatt. :) Itt nem nagyon tudunk kompromisszumot kötni, mert neki egyszerűen nem logikus ez a tervezés mániám, hogy miért kell mindent időben tudnom, mikor még ő se tudja, mit akar. És pont ezért nem is tud/akar tekintettel lenni rám ebben, hiába kérem. Én meg ezért mindig hisztizek, hiába tudom, hogy nem kéne, még nem tudtam leszokni róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!