Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak ha egy lány szerelmes a fiúba?
Úgy értem hogy honnan tudhatom meg hogy a lánynak bejövők?
Pl:. Mit csinál olyankor amikor együtt dumálnak?stb. Hogyan vehetem észre? Sajna eléggé hülye vagyok a jelolvasásba. Ha esetleg írnátok példákat, ötleteket, jeleket, azt elfogadnám. Sajna most 19 éves vagyok és soha nem voltam még lánnyal. Viszont már kezd érdekelni a másik NEM (lány) írhatok sokat. Ha lehet ne negatívot mert azzal nem érek el vele semmit. Meg hogy vigyem bulikba stb. Engem a jelek érdekelnének, mert ha a jeleket felismerem akkor van esélyem. De ha nincs jel, nem küld, hülyeség elvinni bárhová is mert úgye csak időpazarolás volt ha nem akar semmit. Köszi!
Én: F/19
ő:L/17
jelek: elpirulhat beszélgetés közben, zavartan kerülheti a tekintetedet, tűnhet idegesnek, zavarában nevethet többször, illetve a testbeszédével jelezhet akaratlanul is; a füle mögé simíthatja a haját, vagy játszhat a hajtincseivel, vagy a kezét tördelheti, csilloghat a szeme, megnőhet a pupillája, az egész lényében lehet valami bizsergető feszültség, vibrálás a közeledben, megremeghet a hangja, izzadhat a tenyere... na de, ezt rögtön érezni fogod, ha beléd szeretett, a jelek csalhatatlanok.
az is lehet viszont, h. átmenetileg kerüli a társaságodat, mert érzelmileg túlságosan fel van spannolva, esetleg bizonytalan még a továbblépést illetően.
ha szeret veled beszélgetni, ha érdeklődik a dolgaid iránt, ha kedves veled, az már jó jel...
N (34)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!