Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most akkor női hiszti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor női hiszti, mert nincs szó megcsalásról?

Figyelt kérdés
?Miért nézze el egy nő, ha a párja a volt barátnőivel chatel? . Nekem nincs arra szükségem, hogy a Férfiak udvaroljanak, szépeket írjanak, de a férfi lélek más! Kell az egojuknak! Nehéz elviselni, mert amíg ez történik. Addig a nő mos. Főz, takarít, mindent megad neki.
2016. jún. 24. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért de én is írkálok csomó sráccal akikkel kedveljük egymást barátként szeretjük is és a páromat ez abszolúte nem zavarja. Ez csak olyan embert zavar aki fél,hogy elhagyják és aki nem bízik a párjában.
2016. jún. 24. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok?
2016. jún. 24. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Biztosan nem toleralnam hogy a baratom az exeivel beszelgessen. Megteheti, de akkor agyo.
2016. jún. 24. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Engem is idegesítene ha más nőkkel beszélget,még akkor is ha elmondja azt. Lehet ez féltékenykedés meg női hiszti,de akkor is nagyon dühitő dolog. Akkor maradjon szingli ha más nők társaságára vágyik.
2016. jún. 24. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Abból kiindulva, ahogy velem beszélget néha a volt barátom, szó sincs hisztiről. Ha én lennék a barátnője és tudnék a dologról, páros lábbal rúgnám ki.
2016. jún. 24. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én férfiként nemigen tudok hozzászólni, mert soha egyetlen exemmel sem tartottam a kapcsolatot. Mindtől egyféle undorral kombinált gyomorgörcs fog el, szóval abból lenne inkább konfliktus, ha a barátnőm ragaszkodna hozzá, hogy tartsam velük a kapcsolatot...
2016. jún. 24. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Női hiszti. Ha megbízol benne, akkor nem kell, hogy zavarjon. Ha nem, akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak.
2016. jún. 24. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszti.

Férfiként én sem maradnék olyan nővel aki az exeivel csetelget.

Azzal nincs gond ha mondjuk jóban vannak és személyesen összefutnak, váltanak pár szót és ennyi. De elvileg azért exek mert nem működött, akkor mit csetelgetnek?

Nagy ívbe lesz..om hogy másnak ez normális lenne, nekem nem az. Olyan pár kell akinél ez szintén oda vissza működik.

Ha párod csetelgetős akkor olyan is marad, megváltozni nem fog. (99%)

2016. jún. 24. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem attól függ hogy miket és mennyit beszél vele. ha a lelki dolgait tárgyalná meg vele, vagy rólam beszélne neki, a problémáinkról, akkor én is kiakadnék. na meg persze ha pl minden nap beszélgetne vele sokat. és nem velem beszélne először.

na meg az a baj, hogy ex. nekem vannak fiú barátaim, de egyikkel se gondoltam soha többre, nem férfiként tekintek rájuk, hanem egy egyszerű emberként, akit kedvelek. míg az ex kicsit más...

2016. jún. 24. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!