Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három napja nem hívott fel, joggal aggódok? Lent
21 éves lány vagyok, egy hónapja ismerkedek egy velem egyidős sráccal. Egyelőre még távkapcsolatban vagyunk, én a fővárosban élek, ő szeptembertől fog itt lakni,de havi szinten feljár. Már találkoztunk kétszer is, és mind a kettőnk részéről megvan az az összhang, ami a facebookos, és telefonos beszélgetések alatt is. Elmondása szerint nem gond, hogy csak szeptembertől leszünk fizikailag is közel egymáshoz, mert neki társ kell, nem felszínes kapcsolat. Az elmúlt pár napban viszont úgy vettem észre, mintha nem annyira érdekelném. Mindig felhívott azelőtt, minden nap, csak hogy hallja a hangom. Most csütörtök óta nem hívott. Azt írja, hogy rengeteg a dolga, vizsgázik is, de már volt ilyen pár hete, egy egy gyors telefonra csak futotta. A hétvégén a haverjaival lement a Balatonra, ami persze nem baj, de nekem szinte nem is írt. Én írtam, kaptam egy egy mosolygós v puszis fejet, de ennyi. Ma rákérdeztem, hogy talán sok belőlem, azt írta, erről szó sincs, csak egyszerűen annyi dolga van, hogy nem ér rá. Persze ír, egy egy mondatot, egy puszit mindig, de hiányzik az igazi érdeklődés. Ráadásul a nővérem beteg ( ezt tudja is), én meg valszeg csúszok egy félévet a fősulin, mert az ápolása és a munka mellett nem lesz időm még a sulira is, barátokkal sincs időm találkozni. Szóval jól esne egy egy hívás, érdeklődés a hogylétem felől...mondjuk kérdezte hogy hogy vagyok, elmondtam, hogy lehetnék jobban is, de nem feszegette, csak annyit írt, h majd ma este beszámol a hétvégéjéről, meg egy szívecskét..
szerintetek? Vagy túlagyalom?
"Ma rákérdeztem, hogy talán sok belőlem..."
bizony, lehet, h. sok vagy, de úriember, és nem fogja mondani nyíltan.
szerintem ne telepedj így rá, engedd élni a saját életét, nem a tulajdonod, nem kell, h. egyfolytában keressen téged.
a te szorongásaidról, önértékelésedről árulkodik, ha be vagy gyulladva, h. nem keres pár napja.
igen, lehet, h. megtetszett neki valaki (ti még formálisan nem is jártok szerintem, 2 személyes tali után nem is lehet), lehet, hogy fáradt, lehet, h. elege van belőled, h. állandóan érezteted vele, h. elvárod a keresést.
neki van élete: vizsgázik, haverokkal programokat csinál, jól teszi.
neked is legyen önálló életed, ne egydimenziós emberke legyél, aki 0-24-ben csak a pasiját várja.
ha így folytatod, magatok ellen dolgozol.
tudod mit értékelnek legtöbbre a férfiak?
ha nemcsak szerelmet kapnak, hanem szabad időt és teret, és a hülye nőik nem ölebként vagy tárgyként akarják birtokolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!