Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mennyi idő 1 kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi idő 1 kapcsolat kialakítása?

Figyelt kérdés

Nekem hiába találom meg vkivel a közös hangot és leszünk 1 másodperc alatt legjobb haverok , komoly kapcs kialakítása elég hosszú időbe telik. Akár 1-2 év is lehet.

Szexig is elég sok idő mire eljutok, hiába kivájuk egymást mindketten. Általában a másik fél szokott kezdeményezni is. Ő mutatja meg a fogásokat stb..

Nehezen megy az összeköltözés, együttélés.

Közös programok vannak, sok beszélgetés megvan, de mégis nehezen lesz több mint puszta haverság.

Pedig már nem vagyok fiatal sem, közel vagyok a 30hoz. :/

2016. jún. 28. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
végtelen hosszúságú idő. jól is mutatja, hogy még soha nem volt senkim.
2016. jún. 28. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Dettó nálam is, és úgy vettem észre, hogy a férfiak jelentős részénél abszolút megállja a helyét ez az észrevétel. Igazából akkor is igen jó haverságok, barátságok alakulhatnak ki, ha több dologban nem értenek egyet a partnerek.

Az én szűk baráti körömben teljesen eltérő életfelfogású srácok vannak, egyetlen dolog köt minket össze, a közös hobbi. A saját nézeteinket meg simán meg tudjuk osztani egymással egy-egy jó hideg sör társaságában. Bírjuk egymást, és ha gond van, próbálunk egymásnak segíteni bármiben (lakásfestés, bútorpakolás, szerelés, bármi). Van köztünk magas, alacsony, köpcös, nyúlánk, világosabb sötétebb bőrű, neonáci, ultralibsi, vegyesen mindenféle vegyes felvágott. :D

A nők... hát... ők meg csak nők! Őket semmi nem érdekli azon kívül, hogy mekkora izmod van, milyen vállas vagy, mikor vetted a kocsidat, hány szobás a lakásod, milyen népszerű vagy a városban (és a nőknél).

DE A MONDANDÓM LÉNYEGE MOST JÖN: párkapcsolatom eddig kettő volt, mindkettőt legalább másfél-kétéves "ismerkedés" előzte meg, aminek jelentős része nem is célzott ismerkedés volt, mindinkább csak ismeretség. Aztán ahogy jobban megismertük egymást, úgy lettünk egymásnak egyre jobban rokonszenvesebbek is, végül összejöttünk. DE! A külsőm alapján engem le se szarnak a nők, így jó kis hendikeppel indulok náluk, mert amíg nekem hosszú hónapokon keresztül bizonyítanom kell, hogy én is alkalmas lehetnék egy párkapcsolatra egészen véletlenül, addig a delikvens nőknél legalább féltucat atomkan próbálkozik be sikeresen igen paraszt stílusban és viszi őket rögtön az ágyba. Szóval több hónapos ismerkedés során esetleg sikerül összehoznom végre valamit, addig meg egy tapló gyökérnek másodpercek alatt sikerül bugyit nedvesíttetnie. Kérdés, hogy korrekt-e ez így? Szerintem nem, de nem tudok mit tenni...

2016. jún. 28. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Nálam nem is az a baj h nehéz lenne őket meggyőzni h engem válasszanak hanem inkább az h nem érzem azt h én őket akarnám választani. Meg ha akarom is valahogy nem visz rá a lélek. Félek a változástól, félek a szextől. A megszokott életem is jó, minek bele még 1 nő is?! :D vhogy így vagyok vele.

Igazából érdeklődnek irántam, akár munkahelyen, akár baráti társaságba.. csak bennem meg bennem van a félsz h akarjam e v sem..

aztán addig vacakolok amig választ mást :|

2016. jún. 29. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Megismerkedéstől a kapcsolat kezdetéig nekem is kell 1-2 év, de utána már bármi jöhet akár egyből, onnan már nyitott vagyok a továbblépésre.

22L

2016. júl. 8. 12:12
 5/5 Titusztitusz ***** válasza:
Amennyiben volt/van motivációm a dologhoz, és pont olyan kedvem vagy hangulatom volt/van,akkor egy-egy kapcsolat kialakításához a legtöbbször elég volt néhány perc is világ életemben...De tényleg...És ez érvényes a szexkapcsolatokra is...
2016. júl. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!