Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy összejöttünk elmúlt a szerelem. Miért? Hogyan tovább?
Két éven keresztül voltunk barátok, nem találkoztunk gyakran és nem beszéltünk napi szinten mégis mindent ott tudtunk folytatni, ahol abbahagytuk és mindig számíthattunk egymásra. Én viszont szinte végig szerelmes voltam belé és vágytam Rá. Nemrég kiderült, hogy ő is hasonlóan érez. Az első érintések, ölelések, csókok csodálatosak voltak, annyira boldog voltam. De egy hónap se kellett és elmúlt, szeretem, de már nem érzem az egésznek a varázsát. Ez annyira fáj, szeretném visszakapni azt az érzést, csodálatos volt, még mikor szenvedtem miatta akkor is. Hallottam már erről, hogy csak addig érdekes valaki ameddig meg nem kapjuk.. De ez akkor is mi? Egy olyan erős érzés, hogy tud csak így elmúlni? Mi legyen most? Nem lehet ezt valahogy "feléleszteni"? Nem a barátommal van baj.. Legalábbis nem gondolom, semmi nincs ami kiábrándíthatott volna belőle. Ugyan az az ember, mint aki ezelőtt is volt, csak most együtt vagyunk.
24/L
hát ez szomorú... szerintem nem vagy szerelmes belé, inkább a szerelembe vagy szerelmes, mint érzésbe, ez gyakori.
ha tényleg szerelmes lennél belé, az még legalább 3 évig tartana intenzíven.
feléleszteni csak te tudod a lángot, magadban keres a megoldást.
Hú, ettől én is féltem, mert amikor vonzódtam az egyik fiúbarátomhoz, nekem is eszembe jutott ez az opció.
2 év pedig elég hosszú idő egy ellángoláshoz, bár ha csak pár alkalommal találkoztatok egy évben akkor még lehet az.
A rózsaszín ködös szerelmet én sem tudom, csak plátói szerelemben érezni, erre már én is rájöttem. De nekem a társszerelem is megfelel, én így elfogadtam már magam úgymond.
De ha valaki örökké csak ezt a rószaszín ködöt keresi, akkor az sem lesz sokéig boldog, mert végső sorban az előbb-utóbb, de mindig elmúlik egy kapcsolatban. Szóval az én személyes véleményem, hogy nem biztos, hogy ezt az érzést kel kergetni egy életen át..
Egy kapcsolatban fontos, hogy barátként is meg tudjatok lenni. De te érzed, hogy mit érzel, ha semmit, és amúgy jól meg is vagy nélküle, nem hiányzik, akkor az persze baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!