Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 1 éve kapcsolat miért úgymond semmi még sokaknak?
Legyen neked igazad, kívánom, de az egy más világ volt, nem is kicsit, nem is minden házasság boldog, alig ismerek olyat, akinek együtt vannak még a szülei.
Szerintem együtt kell élni pár évet, hogy jobban megismerd a másikat, és megismerd magad, hogy elviseled-e a rigojáit a másiknak hosszú időn keresztül. Mert a rózsaszín köd nem tart örökké... Tudtok-e konfliktust kezelni, ki tudtok-e állni a másikért, stb.
De kívánom neked, hogy ez rád ne legyen igaz
2016. jún. 29. 18:25
Nagyon ritka az a "nagyanya", aki szereti a férjét. Nem véletlenül. Tisztelet, kitartás és társadalmi elvárások voltak. Semmi más.
2016. jún. 29. 18:27
nagyanyáink idejében jelentett még a "jóban és rosszban"
manapság már nem jelent semmit.
Hogy te miben gondolkozol, az rád tartozik. Én nem vennék feleségül senkit 1 év után.. de még 3 év után se nagyon.
2016. jún. 29. 18:34
Nagyanyáinknál 20 évesen szinglinek lenni ciki volt.
Ha már volt 1 udvarlód a másodiktól ribi vagy.
A "jóban -rosszban"-t úgy fordítanám, hogy "jaj, mit fog szólni a szomszéd, ha elhagyom, pedig egy sgg".
Élni a lehetőséggel, szerelemből házasodni, elvárni a törődést, ápolni a kapcsolatot és belátni ha nem működik, nem luxus, hanem alap.
2016. jún. 29. 18:36
Figyelj, az én szüleim olyan korban vannak, mint mások nagyszülei és már kiskoromban is szembe tűnő volt, hogy nem igazán szeretik egymást. Pusztán miattam és a társadalmi elvárások, neveléstől berögződött hiedelmek és vallásuk miatt maradtak együtt. Szóval nehogy azt hidd, hogy régen jobb volt a helyzet. :)
2016. jún. 29. 18:48
Szerintem nem az idő határozza meg, h ki mikor házasodjon vagy kérje meg a párja kezét... :) Mindenhez érzelem kell! És én hiába fogok együtt lakni 1-2 éves valakivel, h "teszteljem", h milyen, ha 5-10 év múlva egészen más lesz a viselkedése, amit nem tudok előre megtapasztalni... :)
2016. jún. 29. 19:03
Tetszik nem tetszik az én dédnagyanyám arról volt híres hogy ő volt az utca k*rvája, de ha nem is az egész utcáé a szomszédot rengeteget látogatta. Tudom nem illene így beszélnem róla és amúgy nagyon szerettem míg élt, de ami tény az tény. Ennek ellenére dédnagyapámmal a haláláig együtt voltak, és ez nyilván nem a szerelem miatt volt. Ahogy írták már előttem is, ez nem feltétlenül abban mérhető, hogy mennyi ideje vannak együtt az emberek. Nyilván kapcsolati szempontból egy év már soknak számít, ha az ilyen pár hetes vagy pár hónapos kapcsolatokhoz képest nézzük. Én is lassacskán egy éve vagyok együtt a párommal nagyon szeretem, ő is szeret engem, de ha megkérné a kezemet akkor nem mondanék neki igent. Mi még nem élünk együtt, hetente kb 2x-3x tudunk találkozni, és szerintem ez nagyon kevés ahhoz, hogy el tudjuk dönteni össze akarjuk-e kötni az életünket egy életre. Ha már legalább egy éve együtt élnénk akkor könnyebben el tudnám dönteni, hisz akkor derül csak ki, hogy mennyire vagyunk jók együtt a probléma megoldásban és az élesebb helyzetekben.
2016. jún. 29. 19:27
2-3 év mire elmúlik a rózsaszin ködfelhő
2016. jún. 29. 22:42
Kapcsolódó kérdések: