Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy pasi aki szeret, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aki szeret, én is viszont. De nem érdekli mi van velem, akkor ez most mi?

Figyelt kérdés

Bővebben.. van párom és vele voltam mikor megismerkedtünk. Elsőre bejöttünk egymásnak. Szerelmesek is lettünk nagyon. Egymásba bonyolodtunk,de mondtam h nem merem elhagyni a párom. És ő már nem kezdett úgy velem foglalkozni. Egy darabig még igen, mostmár egyáltalán nem. Nem válaszol,meg semmi. Szerintetek ez egy lecke lenne tőle,h ha én is akarom őt akkor hagyjam el a párom, vagy szerintetek elfelejtett és elvan talál magának a neten elég csajt,meg ilyesmi.

Ha szeretne attól függetlenül rám írna h mi van velem, érdekelné,hogy élek-e vagy halok. De semmi. Vagy tényleg ennyire nem érdeklem,és csak én bonyolítom túl? Mert hát ti pasik egyszerűek vagytok, csak mi nők bonyolitjuk túl.

Bocsi ha hülyén tettem fel a kérdést, és légyszi ne itéljetek el. Köszi

2016. jún. 29. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom az én pofám ég!!
2016. jún. 29. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmi erkölcsi kifogásod nincs az ellen, hogy félrekefélsz, de ha ő már eltávolodik akkor "há' má' mé'"?

Ennyire alacsonyan lenne az az erkölcsi léc?

2016. jún. 29. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Több oka is lehet, lehet hogy neki az nagyon is megfelelő volt hogy neked van párod és nem kell neki leköteleznie magát közben meg van egy alkalmi barátnője, ez egyik verzió, másik lehet hogy mégis veled akarta tervezni az életét és ha te nem hagyod ott a párodat akkor inkább kilép ebből a kapcsolatból és még lehetne sorolni a verziókat. Neked kell tudnod kettőtökre mi illik rá.
2016. jún. 29. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbálok pozitív, de reális választ adni minden kérdésre minden erőmmel.

Gerinc gerincoszlop?

5/9 anonim ***** válasza:
38%
Egyszerű az inkább te vagy, mint a faék kedvesem. Aki ilyet tesz a partnere mellett, hogy veleül másba, az menjen már el Kenyába kekszet kapálni!
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Na most én is egy foglalt lánnyal csináltam rossz dolgokat és ősem akarta elhagyni a barátját. Ilyenkor sajnálom a szenvedő félt mert tudom milyen. Na mindegy,lényeg az h kerülj 2 méterrel a föld alá és gondolkodj el azon h mit érezhet a pasi és hogy hogyan mondod el a barátodnak,ha lesz olyan pincsi,mint az én r!bancomnak a pasija akkor megbocsát neked. (nem tudom van-e verinced,hogy elmondd)
2016. jún. 29. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő csak téged akart, nem akart osztozkodni és egyértelművé tetted számára, hogy nem elég fontos neked, hogy csak vele legyél, így lemondott rólad. De mégis mit vársz? Hogy örökké epekedjen utánad?
2016. jún. 29. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Rájött,hogy egy rossz k... vagy,aki nem tud hűséges lenni egy kapcsolatban.

Kell a francnak ilyen "nő".

2016. jún. 30. 05:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Egymásba bonyolodtunk,de mondtam h nem merem elhagyni a párom.

1. miért nem mered elhagyni, ha szerelmes vagy a másikba?

mit vagy kit akarsz te tulajdonképpen? ha igazán szeretnéd a fickót, lezárnád a nem működő kapcsolatodat, mert ha a párod mellett beleszerettél másba, akkor öncsaló, és a pároddal szemben bunkó dolog benne maradni.

2016. jún. 30. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!