Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanács? Szerintetek mit csináljak?
Nyilván fél, zavarban van, ez tipikus "női praktika", zavarba jön, ezért terel, mintha nem történt volna semmi, csapong, esetleg utalhatott vmi külső okra, ami zavarhatja? Igen, ha elhívnád valahová, lehet megnyílna, és ha erélyesebben próbálsz kommunikálni vele, a lényegre törsz.
Kívül állóként nekem azt tűnt fel, mintha lenne valami gát/akadály a történetben; akarja, hogy tudd hogy fontos vagy neki, de nem tud mit kezdeni ezzel, valamiért, mintha nem tudná átlépni a határt.N
Köszi a tanácsokat!
Hívtam már el erre-arra,de sose jött el. Általában az volt, hogy már előtte 2-3 héttel megbeszéltük, hogy eljön velem valamerre és előtte mindig mondta, hogy már nagyon várja és milyen jó lesz, aztán aznap meg dobott egy sms-t hogy közbe jött valami...Elsőre azt mondtam, hogy jól van előfordul az ilyen, aztán a 2. alkalommal se jött el és pár hete volt a 3. alkalom akkor is közbe jött neki valami és utána hetekig azt hallgattam tőle hogy pedig milyen jó lett volna és éreztem a csalódottságot nála minden alkalommal, hogy megbánta, hogy nem jött el. Amikor társaságban vagyok, akkor mindig oda jön hozzám és tök jókat dumálunk, de ha kettesben kéne lennünk, akkor sose mer találkozni. És akkor is ugyan azt csinálja, mint amikor arról van szó, hogy fontos nekünk a másik és próbálom éreztetni vele, hogy mennyire tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!