Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valami tanács? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanács? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel egy ideje már beszélgetünk és nekem nagyon tetszik. Páran már kérdezték az ő barátai meg az én barátaim közül is hogy van e köztünk valami. Elején bizonytalan voltam hogy tényleg tetszem e neki aztán páran meggyőztek hogy hívjam el erre arra. Nagyon visszahúzódó, zárkózott lány és amikor én vagy ő kinyilatkoztatjuk a másiknak hogy fontos neki vagy szereti, akkor utána egyből elkezd terelni meg úgy csinál mintha nem mondott volna semmit. És a legtöbbször nem konkrétan mondjuk ki hanem csak így "utalunk" rá és akkor is egy darabig 1-2 mondatig ő is érezteti és utána teljesen elkezd terelni. Nem értem ezt a helyzetet és nem is tudom mit csináljak.
2016. júl. 2. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán nem mer lépni, esetleg hívd el valahova és próbáld kipuhatolózni mi a helyzet.
2016. júl. 2. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyilván fél, zavarban van, ez tipikus "női praktika", zavarba jön, ezért terel, mintha nem történt volna semmi, csapong, esetleg utalhatott vmi külső okra, ami zavarhatja? Igen, ha elhívnád valahová, lehet megnyílna, és ha erélyesebben próbálsz kommunikálni vele, a lényegre törsz.

Kívül állóként nekem azt tűnt fel, mintha lenne valami gát/akadály a történetben; akarja, hogy tudd hogy fontos vagy neki, de nem tud mit kezdeni ezzel, valamiért, mintha nem tudná átlépni a határt.N

2016. júl. 2. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Még nem hívtad el sehova? Nem kell feltétlen randinak lennie, csak hívd el egy csendes, nyugis környékre, este, ahol tudtok beszélni nyugodtan. Ha nem hívod el sehova, lehet úgy van vele, hogy ez téged úgyse érdekel. Lehet szégyelli, hogy tetszel neki, de nem tudja tagadni, tehetetlen. Nem hinném, hogy tudja, hogy neked ő számít, ez a viselkedése egyértelműen erre utal. Mintha nem hinne abban, hogy viszonozni tudnád, ezért terel.
2016. júl. 2. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!

Hívtam már el erre-arra,de sose jött el. Általában az volt, hogy már előtte 2-3 héttel megbeszéltük, hogy eljön velem valamerre és előtte mindig mondta, hogy már nagyon várja és milyen jó lesz, aztán aznap meg dobott egy sms-t hogy közbe jött valami...Elsőre azt mondtam, hogy jól van előfordul az ilyen, aztán a 2. alkalommal se jött el és pár hete volt a 3. alkalom akkor is közbe jött neki valami és utána hetekig azt hallgattam tőle hogy pedig milyen jó lett volna és éreztem a csalódottságot nála minden alkalommal, hogy megbánta, hogy nem jött el. Amikor társaságban vagyok, akkor mindig oda jön hozzám és tök jókat dumálunk, de ha kettesben kéne lennünk, akkor sose mer találkozni. És akkor is ugyan azt csinálja, mint amikor arról van szó, hogy fontos nekünk a másik és próbálom éreztetni vele, hogy mennyire tetszik

2016. júl. 2. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy érzem mintha menekülne előlem meg a saját érzései elől is. Volt hogy úgy gondoltam, hogy biztos azért csinálja ezt mert nem akar tőlem semmit és akkor hagytam és nem kerestem, de akkor meg ő keresett folyton, szóval amikor azt érzi, hogy "elveszít" akkor mindig kimutatja, de ha már én is akkor meg terel
2016. júl. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!