Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szerelmesek házas férfiba?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elfelejteni, pedig el kellene engednem, de nagyon szeretem.

Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan végződött a történet?

2016. júl. 4. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2016. júl. 4. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem vonz mások használt cucca.
2016. júl. 4. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedni kell ilyenkor, pl ha itt írsz valami olyan kérdést, amire férfiak válaszát várod, rögtön kapsz privát üzeneteket is, elég jó mód arra,hogy elterelje a gondolatok a házas férfiról
2016. júl. 4. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, még sosem!

Az ilyen szituk általában nem végződnek jól...

2016. júl. 4. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
házas, nem fog elválni miattad valószínű. ha meg elválik, akkor léphetsz, de addig kár ezért gyötörni magad.
2016. júl. 4. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:

igen, voltam. háromszor.

1. már külön élt a feleségétől, mikor megismertem, gyerekük nem volt. megszakítással teherbeestem, összeköltöztünk, de nem akart elválni, úgyhogy a gyerekkel együtt leléptem, és csapnivaló hétvégi apuka lett, majd rá pár évre újra összeköltözött a feleségével. na ezzel a fickóval hiba volt összejönni.

2. szexkapcsolatból szerelem lett, totál belezúgtam, úgyhogy inkább elhagytam, mivel ő sem tűnt úgy, hogy elköltözne. aztán mégis akartam őt, majd mégse, ment a csiki-csuki, végül hamvába holt a szerelem. rá pár hónapra megismert egy másik lányt, dúl a szerelem köztük, a feleségétől mégis elköltözött, a válás még nincs beadva. amúgy három gyereke van, és két házassága ment tönkre. itt nincs tanulság, szép emlék, barátok vagyunk.

3. megismerkedésünk második hetében hozzámköltözött, pár hétre rá a válást is elindította, halálosan szerelmesek és boldogok vagyunk. meglátjuk, mi lesz a vége.

2016. júl. 5. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. A nejével már régóta kihült a kapcsolatuk, évek óta sok volt a vita, boldogtalanság, mikor megismertem, még vele lakott, meg a gyerekeivel. Aztán elköltözött, de nem miattam, mert akkor már szakitottunk, majd miután elköltözött, megint elkezdtünk találkozgatni, és most boldogok vagyunk, a gyerekeivel is jó a kapcsolatunk.
2016. júl. 5. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam. Először csak azt hittem, le akar velem feküdni, de ő hozta föl hogy nem szeretné megcsalni a feleségét. Már rég nem volt belé szerelmes, csak a gyerek miatt nem költözött még el. Majd ahogy beszélgettünk egyre jobban beleszerettem, úgy éreztem, ő is belém. Pedig nagyon fájt nekem is, szégyeltem magam, lelkiismeret furdalásom volt, de egyszerüen egyre jobban azt éreztem, mi egymásnak vagyunk teremtve. Aztán elköltözött, vártunk egy kicsit, de addig is beszélgettünk, majd összejöttünk, és ez az érzés már évek óta nem múlt el, mi tényleg egymáséi vagyunk
2016. júl. 5. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon fájdalamas volt, de megérte
2016. júl. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!