Hölgyek! Hogy lehettek ilyen kegyetlenek?
Ezt a szerencsétlen srácot érzelmileg teljesen kicsinálta egy hölgy, azzal, hogy játszotta az elérhetetlent.
Végső elkeseredettségében ilyen videót kellett csinálnia:
www.youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80
Komolyan mondom... Hogy lehettek ilyenek?

válasza::D :D nem bírtam végig nézni
már az első két másodpercben elfogott a röhögés :D
én is akadtam már ki szerelem miatt, de ez azért már szánalmas
emberek mi van veletek? :D növesszetek agyat légysziii :D

válasza:Mindenek előtt egy nő sem felelős egy másik nő tettéért. Én se rajtad kérem számon, ha egy férfi megcsalt, megvert, megerőszakolt egy nőt.
Már a címben is ott van, hogy "zaklató". Na már most, aki zaklat, az nem lehet sértett fél, pláne azért, mert ő többet látott olyanba, ami nincs. Az, hogy itt sír egy önállótlan férfi, aki ennyire semmit nem tud kezdeni magával, semmit nem jelent.
Nyilván provokáció a kérdésed, de akkor is lehetne jobb dolgod, minthogy buta emberek felelőtlen életvitele miatt vonsz kérdőre olyanokat, akiknek semmi köze hozzájuk.

válasza:Istenem, egy felnőtt testbe szorult önállótlan ovis, aki mástól várja a megmentést, mert maga képtelen megoldani a saját problémáit. Csődtömeg a tag.
27/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak a bunkó, beképzelt, macsó, gazdag köcsögökre gerjednek, aki meg rendes és jófej velük, azt eltiporják, vagy beteszik a barát zónába... Aztán ha megbántja, megcsalja őket a "tökéletes kiválasztottjuk", sírnak hogy milyen szemetek a férfiak, de hát ha nekik ez kell...
Ez bennük van kezdettől fogva, hogy semmi empátia nincs bennük a sikertelen férfiak iránt, amely férfiak a világon semmi bűnt nem követtek el azon kívül, hogy nem születtek "szép" férfinak? Ahogy itt az oldalon is a nők megnyilvánulnak az ilyen szerencsétlen férfiakkal...
Mikor ez nem is így van, én is randiztam nem a legszebb alacsonyabb fiúval, és el is mondtam többször a kérdésére, hogy nem zavar hogy alacsonyabb. Mégse lett a dologból semmi, éspedig nem a külseje miatt, hanem mert furán viselkedett.
Két szer is felültet, ugyan az a lány. Először nem jön el, várok rá egy órát. Bocsánatot kér és rám tereli a hibát mert ugye én nem egyeztetem újra a randi előtt és azt gondolta meg gondoltam magam Másnap dolga van de azt mondja... hogy tartsuk a kapcsolatot mikor...
De amúgy ez a lány egy BOMBÁZÓ szerintem. Tetőtől talpig nagyon szép: az arcán kívül nagyon szép és formás lába, feneke van. A melle is pont jó (se túl nagy, se kicsi). Én még enyhén túlsúlyosnak sem nevezném. Csak éppenhogy nem látszanak ki a bordái. 5-6 olyan fiú is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!