A megcsalás vagy a testi bántalmazás a kegyetlenebb?

válasza:

válasza:

válasza:Könnyen rávágjátok a választ. És aki mást ír, az le lesz pontozva, ami azt jelenti, hogy szerintetek egy embernek nem lehetnek más gondolatai a tiéteken kívül. És ez szánalmas.
Nekem a megcsalás jobban fájt, de majdnem egyenlő a kettő számomra. Mindkettőt átéltem, tehát a válaszom elég releváns. Hajrá, pontozzatok le.

válasza:A kutatások szerint a lelki bántalmazás (pl megcsalás) örökre megmarad, míg a testi általában meggyógyul.
Én is így érzem.

válasza:

válasza:Megcsalás szerintem fájdalmasabb, mert szereted érzelmeid is vannak iránta.
De ha megver, otthagyod nem fogsz utána visszavágyni hozzá és hamar túlteszed magad rajta.
De ez sem mindig igaz, sok nő visszamegy ahhoz a pasihoz aki állandóan veri, mert hát szeretem. Szerintem itt mindenki ismer legalább 1 ilyen nőt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem az lenne a lényege a házasságnak, hogy holtomig-holtáig hűséges vagyok a házastársamhoz? A mai világban igazán nem szokás sok mindenre megesküdni, de mennyit ér egy olyan ember szava, aki még ezt az egy esküjét is megszegi?
Majdnem egy hónapja költöztünk szét az exemmel, muszáj voltam kidobni (régebben megcsalt, mostanában bántalmazott, stb.) Most még a munkatársaimat és a családomat is próbálja elvenni tőlem a hazugságaival. Szerencsére messze lakik, úgyhogy látni nem látom. Tudni kell,...
Hát nem tudom hogy hol kezdhetném ezt a történetet..a férjem megcsalt engem nem jutott a növel a végéig a dolognak de azért a bugyijába belenyulkált...hmmm amit leirni is siralmas...többször bántalmazott már engem..de én valamiért mégis vele maradtam ami annak tudhato...
11 éve élek a párommal. Két gyerekünk van. Egy kis faluban élünk. A telefonját wcre fürdőkádba, nyaralásra mindenhova magával viszi és állandóan nyomkodja. Ha itthon van sem mi vagyunk az elsők. Csak a telefon. 3 éve romlott meg a kapcsolatunk. Akkor kezdett el itt...
Sokszor lehet olvasni, hallani, hogy a gyönyörű barátnőjét a pasija kidobta, megalázta, megverte, megcsalta, stb... Nagyon sok férfi van, akire az ilyen nők rá sem néznek, ill. ezek a férfiak sem néznek rá az ilyen nőkre, mert elérhetetlennek gondolják őket. Hogy...
Gondolok azokra a nőkre (feleség, barátnő vagy élettárs), akik mindenben kiszolgálják a pasit (mos, főz, takarít, gondosodik), mindenben, de mindenben a rendelkezésére áll a férfinak? (Nem is veszekszik vagy zsörtölődik és az ágyban is mindent megtesz). Legalábbis...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!