Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértetek nagyapámmal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek nagyapámmal, ahogyan kezelte amikor a kisöcsém szekálta őt és heccelni kezdte? (alkalmazható ez a nők terén is?)

Figyelt kérdés

Több évvel ezelőtt volt egy érdekes eset, amikor a testvéreimmel a nagyszüleimnél voltunk.


A kisöcsém elkezdte unni magát, ezért kitalálta, hogy kötöszködni kezd el velünk.


Elővett egy darab gesztenyét és elkezdte hajigálni. Amikor eldobta valahova többször is az elején, akkor a húgom mindig felvette és visszahozta neki. Ekkor a kisöcsém megunta a húgom csicskáztatását.


Ezután odament ahhoz a kanapéhoz, ahol a nagyszüleim ültek és "véletlenül" leejtette az ágy alá a gesztenyét pont a nagyanyám mellett. Nagyanyám felkelt, lehajolt és kivette neki.


Természetesen ennyi sem volt elég a kisöcsémnek. Most a nagyapámon volt a sor. Fogta a gesztenyét, majd odament nagyapámhoz és izomból behajította a kanapé alá, majd csak annyit mondott "Tata vedd ki!"

Nagyapám azonban meg sem moccant, csak enyhe mosollyal az arcán bólintott egyet, s hozzátette "Öreg vagyok én már a majom eljátszásához!"

A gesztenyét végül a kisöcsémnek kellett kivennie.


Alkalmazható-e ugyanez a nők terén is? Nagyapám hozzáállása vajon megállja-e a helyét a csajozás terén is?

Köztudott tény, hogy a nők folyton csicskáztatják és ugráltatják a férfiakat, lásd pl tinder vagy akár a gyakorit is, de gondolok olyasmikre is, hogy eljátsszák, hogy akarnak valami komolyat majd utána amikor már báboztak veled, akkor jön a "ja, igazából nem akartam semmi komolyat" vagy "maradhatunk barátok" szövegek.

Ez ugyanaz, amit a kisöcsém csinált. Eldöntöttem, hogy nagyapámra hallgatok és csak annyit mondok a nőknek "öreg vagyok én már a majom eljátszásához"


Ti mit gondoltok erről?nov. 19. 04:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem lesz lehetőséged használni ezt a mondatot.
nov. 19. 05:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ne gyere sírni, hogy öcsi ment és kikaparta magának a gesztenyét.
nov. 19. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy téged csicskáztatnak a nők a tinderen, ami egy társkereső, vagy a gyakorin ami egy kérdezős fórum? Hogy kell ezt elképzelni? Én még az életben sem hagyom, hogy bárki csicskáztasson, nemhogy egy fórumon? Beteg vagy te....
nov. 19. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Köztudott tény, hogy a nők folyton csicskáztatják és ugráltatják a férfiakat“


Aham magyarázd már ezt be nekem úgy, hogy 5-ből 5 exemet kellett körbeugrálnom, mert épp kiböffentett valamit👌🏻

De azért így jó poén volt, jót röhögtem🤣

nov. 19. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:

#1


Nem értelek. Miért ne lenne?

Csak most pár napja is volt egy csaj, aki olyanokat irkált, hogy nem szeretné ha ez csak ennyiből állna (szex után) meg olyasmiket, hogy biztosra szeretne menni stb.

Amikor meg én tényleg közeledni szerettem volna és valami komolyabbat kialakítani, akkor hirtelen elkezdett nem egyértelmű lenni a csaj meg, hogy még nem tudja mit is érez igazából és pont ekkor derült ki, hogy itt bizony más férfiakkal is csapja a szelet és mindnek hasonló szövegeket mondott. Innen fogva meg nyilván nem fogom energiát meg időt invesztálni ebbe a kapcsolatba, hogy másokkal együtt ámítassam magam. Egyszóval elég öreg vagyok én már a majom eljátszásához.


#3 #4


Olyasmikre gondolok, hogy írogatnak és beígérik, hogy majd találkozni akarnak velem, de előtte küldjek képet magamról (ők sokszor még viszont nem is küldenek semmit), meg előtte akarják tudni ezt meg azt stb. Az nem baj, ha nem felelek meg nekik, de eddig még alig volt olyan nő, aki ezt tisztességesen leírta volna. Szinte mind csak sunyin eltűnt, még annyival se tiszteltek meg, hogy legalább közöljék, hogy ne várjak többet a válaszaikra.

Aztán meg amikor irkálgatok hónapok óta velük, de már két hónapja "majd a jövő héten" fogunk találkozni. De mindig pont akkor derül, hogy jaj mégsem jó.

Meg megy a sírás, hogy "csak komoly kapcsolatot" akarnak, amikor meg közlöm az elején, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, akkor pár nap múlva lelépnek egy fuckboyyal.

Olyanok is voltak, akik még kondis gyúrós félmeztelen képeket is követeltek, különben nem írnak vissza stb (ezeket nyilván elküldtem a fenébe).

Szóval a neten mindig ez van, hogy megy a beetetés napokig vagy rosszabb esetben hetekig utána meg eltűnnek mint szürke szamár a ködben. És még van képük utána azt mondani, hogy "ja, de amúgy nincs veled semmi bajom".

De ez nyilvánvalóan azért van, mert a nők többségének eszméletlenül alacsony az önbizalma (amilyen egy lúzer incel férfié, náluk az az átlag). Ezért állandóan szükségük van valakikre, akikből szeretetet meg figyelmet tudnak kierőszakolni a lehető leggátlástalanabb és legagresszívebb módon. Ezekre jó példa, azok a nők, akik az első üzenetben elküldik az instagram profiljukat és beírják, hogy "kövess be!". Ha nincs instagram profilod sok nő, alapból vissza sem ír. Több száz férfit beetetnek a "majd lehet köztünk valami" szöveggel és elküldik az instagram profiljuk, majd eltűnnek végleg. A tinderen is rengeteg nő alapból az adatlapjára csak az instagram linkjét rakja csak be.

Ez is mind nyilvánvalóan azért, van mert legbelül az önbizalmuk alacsonyabb mint egy halott gilisztáé, így ezt valamivel kompenzálni kell. Így szeretet- és figyelemvámpírokká változnak, a lájkokkal meg követőkkel élik át azt, hogy őket szereti valaki.

Ezt értem "csicskáztatás alatt". Hogy ők nem adnak neked semmit sem, de ők a lehető legtöbb figyelmet és energiát akarják belőled kiráncigálni.


De beszélhetünk élőbeli esetekről is. Volt egy csaj aki szexelt velem kétszer. De utána egy ideig nem. Közöltem vele, hogy igazából én komolyat szeretnék nem csak szexet, amire ő mindig olyanokat válaszolt, hogy "majd lehet köztünk valami". Sokszor még be is ígérte, hogy majd ma este szabad lesz és akkor felmehetek hozzá de előtte el kell mennünk a piacra vásárolni és tudok-e segíteni neki. Aztán meg amikor visszaértünk, akkor érdekes módon pont akkor derült ki, hogy igazából mégsem ér rá aznap este. Meg, hogy ő fog komoly kapcsolatot, csak most át kell esnie ezen-azon és segíthetek neki és utána majd összejöhetünk stb. Gondolom mondanom se kell, hogy a végén egyszer sem lett semmi. Így egy idő után hagytam is a fenébe.


Szóval ezeket értettem alatta.


Mivel már annyian eljátszották ezt velem, meg annyiféleképpen, hogy rájöttem, hogy nőkért bárhogyan ugrándozni meg eljátszani a páviánt szimplán nem éri meg és ablakon kidobott energia, idő és pénz. Mivel ők érted meg a kisujjukat sem mozdítják meg és ők az elsők, akik elrohannak előled ha bármi nehézségbe kerülsz, ahogyan ezt velem is megtette az exe, amikor az életem a legrosszabb volt és már egy hajszálon múlott, hogy öngyilkos legyek akkor közölte, hogy igazából ő már nem tud vonzódni hozzám és nem akarja többet tartani velem a kapcsolatot.


Ilyenkor gondolom azt, hogy a nagyapámra kellett volna hallgatnom, mert már most is beláttam "Öreg vagyok én már a majom eljátszásához"

nov. 19. 08:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehet csicskáztatni, aki hagyja magát, ezt jól látod.

Az viszont helytelen megállapítás, hogy "Köztudott tény, hogy a nők folyton csicskáztatják és ugráltatják a férfiakat". Szerintem a Tinder nem a legjobb példa arra, ahol normális, komoly kapcsolatokat kereső emberek vannak. Volt szerencsém ehhez az alkalmazáshoz, inkább válassz másik platformot én azt tanácsolom (ne a gyakorit :D).

Ha valakit nem érdekelsz igazán az ismerkedés során, azt csak felismered. Nem ír annyit, nem érdeklődik, húzza a találkozást.

És ha valakit nem érdekelsz annyira, akkor közlöd vele, hogy bocsi, de úgy látod nem egymást keresitek, és továbbálsz.

Szerintem fölösleges játszmázni és frappáns lekoptatószöveget/beszólást kitalálgatni.

(Persze ha normális, komoly kapcsolatot szeretnél értelmes partnerrel.)

nov. 19. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 A kérdező kommentje:

#6


Az internet a lehető legrosszabb hely a társkeresésre. Valóságban sokkal jobb, de ezzel az a gond, hogy a lehetőségek behatároltak és mint láthatod a fentiek alapján az se garancia semmire (az exemet is élőben ismertem meg, plusz azt a két másik csajt is).

nov. 19. 08:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az számít, hogy hol ismersz meg valakit, hanem, hogy tudsz-e olvasni a jelekből, mennyire vagy jó emberismerő. Plusz ha ennyi tapasztalatod van, csak látod már az elején, hogy érdemes-e folytatnod, összeilletek-e alapvetően.

Valamint nagyon fontos, hogy mindenkit külön személyiségként kezelj, ne általánosíts, és ne vetítsd ki a múltbeli sérelmeket egy attól teljesen független személyre.

Garanciát nem fogsz kapni sohasem, de ha az ember már túl van pár ilyesmi dolgon, és már nem annyira naív és elvakult, akkor érezni fogja ha olyannal van, akivel boldog és el tudja képzelni a jövőjét. Onnantól kezdve jön az, hogy a kapcsolat építése - de az már egy másik történet :)

nov. 19. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, mire lenne jó ez a szöveg?

Ha felismerted, hogy csak szivat a csaj, akkor tök fölösleges ezt oda lökni, mert úgyse fogja érdekelni. Ha meg tényleg érdekled, komoly esély van arra, hogy egy ilyen beszólás után minimum távolságtartóbb lesz, vagy akár szélnek is ereszt. Szóval mi értelme?

nov. 19. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
Bodorrózsa termékek
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez egy kihegyezett,sarkított példa.Legalábbis én annak veszem.

Akkor viszont van benne valami.

Amikor már nem vagy kamasz,fiatal berepülőpilóta,akkor kicsit megváltoznak a dolgok.A hozzaallás.Meg mindig vonzóak,kívánatosak a nők,csak te nem fogod már kezedet ,labadat törni,meg rohangaszni utannuk,mint egy félnótás,csorgatva a nyáladat,hanem józanul,komótosabban veszed a dolgokat.Érettebb ,tapasztaltabb lettél ilyen téren is.


Van erre egy viccféle is:

A fiatal es az öregbika fen vannak egy dombon.Lent megjelennek a tehenek.Egytől egyig szép,formás tehénkék.

A fiatal bika szeme felcsillan és izgatottan szól az öregnek:Húha nézd,micsoda tehénkék!!De gyönyörűek!!

Gyere ,vágtassunk le, azonnal b.sszuk meg mind egytől-egyig!!

Őregbika:Ha b.szni akarnak,majdfeljönnek!!


(Bocsi az anekdótáért,remélem nem veszi senki sertesnek)

nov. 19. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2
Unatkozol? Gyere játszani!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!