Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, h csak a jellemèvel van gond az itteni sok-sok szingli fèrfinak, akik irogatjak a kerdeseket, h evek ota szinglik? Holott irják, h igenyesek, dolgoznak.
Bennük van a hiba. Ezt nem látják be, egyszerűbb külső körülményeket okolni. Kis farok, alfahímek szerepe, a nők pénzre hajtanak, testmagasság, vagyon, lakás, kocsi stb.
Közben egy lusta figyelmetlen, motiválatlan, anyàmasszony katonája.
4
Ha keményen dolgozol, tanulsz, spotolsz nem szórod a pénzt, de sóher sem vagy, akkor rossz nökkel ismerkedsz rossz helyen.
E koktèlkrvák ezt nem díjazzàk de a normàlis nők nagyon is.
Ne külső alapján keress nőt.
Most mit kezdjen az adott nő azzal, hogy rendezett az életed és igényes vagy? Ez édeskevés egy kapcsolathoz, de még a szimpátia és vonzalom kialakításához is, főleg, hogy nehéz olyannal találkozni, akivel megvan a belső vonzalom, a külső vonzalom, vannak közös hobbik és érdeklődések és a hosszútávú tervek is azonosak.
25/N
Nem, valószínűleg mással is bőven van náluk probléma. Pont úgy, ahogy azokkal a nőkkel, akik gyakorlatilag mindenre úgy ugranak, mint a vérszemet kapott kutyák.
Múltkor kiírtam egy kérdést. Sehol sem szidtam benne a nőket, van barátnőm... És sorban felháborodva, fröcsögve írogattak olyan válaszokat a nők, hogy incel vagyok.
Na, az ő jellemükkel pont ugyanakkora gond van, mint a szűz srácokéval. Én örülnék neki, ha kapnának egy külön kategóriát és a normális emberek egy másikat. Akkor még értelme is lenne a kategóriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!