Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfit fel lehet jelenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit fel lehet jelenteni csalásért, ha átvert ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Társkeresőn megismert férfi bekamuzta, hogy azt higyjék gazdag, ráveszi nőket hogy szexeljenek, aztán lelép.

#férfi #ismerkedés #átverés #kamu férfi #kamu gazdag
2022. jan. 27. 18:38
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

# 11

ó igen az átlag férfi ezt így gondolja hogy ezeket kénytelen vagy meglépni:

koktélozás, belépő, vacsora, taxi, VIP stb.

:D

Egy forint elköltése nélkül elhitetheted vele hogy gazdag férfi vagy és önként ledobja a bugyit.

Csak egy kicsit erőltesd meg a fantáziádat és rá fogsz jönni hogyan.

2022. jan. 27. 19:24
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi fantáziám. Részleteznéd?
2022. jan. 27. 19:26
 13/38 anonim ***** válasza:
16%
Ezt most nőként írom... de most komolyan azért akarsz vkit feljelenteni, mert golddiggerkedni akartál, odadobtad magad neki hülyén, aztán ő nevetett végül a markába? Nem, cica, ilyenért nem lehet feljelenteni. Olyanért igen, ha megkárosítottak anyagilag (ez nem történt meg), a beleegyezésed nélkül történt meg az aktus (ez nem történt meg).
2022. jan. 27. 19:27
 14/38 anonim ***** válasza:
71%
Ha másnak adod ki magad, az viszont bűncselekmény.
2022. jan. 27. 19:29
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
12 én mondjuk nem vagyok se csóró, se kislány, engem ilyen kamu paprikajancsi nem tudna beetetni - nagyon jellegzetesek a magyar agyjátszó senkik kliséi - de ami még rosszabb hír számodra az az, hogy még a csóró, aranyásó fiatal lányok is rafináltabbak nálad. De azért sok szerencsét.
2022. jan. 27. 19:30
 16/38 anonim ***** válasza:
13%
Akkor téged is fel lehet jelenteni, mert aranyásó vagy?
2022. jan. 27. 19:41
 17/38 A kérdező kommentje:

# 16

szívesem meghalgatom a kliséket, azokat én biztosan nem használom

2022. jan. 27. 19:44
 18/38 anonim ***** válasza:
19%

Jesszus ..

Jelentsük akkor fel a szilikon melles nőket is, mert igazából nincs is akkor csöcse.

Sőt ha kismikelted magad a randira és szex után reggel úgy nézel ki mellettem mint egy múmia, akkor is megy a feljelentés. Hiszen te átvertél a kinézeteddel. Ez nem korrekt.

De nyilván egy troll kérdés. Röhögjél magadban

2022. jan. 27. 19:44
 19/38 A kérdező kommentje:

# 15

ha fiktív személynek akkor nem

2022. jan. 27. 19:46
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
14,17 a kérdező pasi, eddig se volt kérdéses, de a 18-assal nyilvánvalóvá tette.
2022. jan. 27. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!