Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyikőnk se áll készen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyikőnk se áll készen jelenleg a kapcsolatra csak más okból, akkor nem jogos, hogy ‘haragszok’ rá amiért jelenleg nem küzd értem, nem ‘változik’ értem?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác és úgy érzem dolgunk van egymással, már akkor ezt éreztem mikor először megláttam.

Nekem sok mindenben változtatnom kell a múlt miatt ahhoz, hogy jó legyek egy kapcsolaton belül (ilyen önbizalom, stb témákban) ezen kezdtem el dolgozni mikor belépett ez az ember az életembe. Úgy érzem még nem állok rá készen (igazából sem rá, sem másra)

Neki is vannak problémái jelenleg amit le kéne tennie ahhoz, hogy be tudjon lépni egy kapcsolatban (már ha tényleg szeretne magán változtatni)

Én nem szeretném őt választás elé állítani viszont idegesít ez a helyzet, mert ha mindenki rendben lenne már jelenleg is úgy érzem lehetne egy jó kapcsolatunk.

Magamat és őt is okolom sajnos, mivel már megszerettem egy kicsit így nehezebb lenne elengedni. Viszont erre még senki nincs most felkészülve.

Szakítsuk meg a kapcsolatot és ha kel akkor úgy is együtt leszünk mikor mindenki készen áll rá? Vagy ez hülyeség? Érdemes a kialakult helyzet miatt bárkit is okolni?

2022. ápr. 12. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Érdemes a kialakult helyzet miatt bárkit is okolni?"

Mivel lennél előrébb, ha bárkit okolnál érte, vagy haragudnál, akár rá, akár magadra?

Neki miket kéne "letennie" szerinted ahhoz, hogy együtt lehessetek?

2022. ápr. 12. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolat formál. Tapasztalatokat ad.

Tobbet fejlodik egy ember kapcsolatban mimt egyedul kútfőből. A felek egymast segítik motiválják inspirálják eleve

De egy párkapcsolatnak nem ez a lényege. Nem ez az értelme.

2022. ápr. 12. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Uristen.Hangyák zsibognak az agyadban?

Nem állok készen de a másik se áll készen,de idegesít,hogy nem állunk keszen, mikor már készen kéne lenni.Ezert okolom mindkettőnket hogy nemállunk készen,mer keszenállhatnánk.

Micsinájjak??

:DD

2022. ápr. 12. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok, jelenleg nem is igazán beszélünk már. Szerintem nem úgy lehet csak kapcsolatot kezdeni, hogy "minden rendben" mindenkivel. Mert akkor elég sokáig várhatsz. Önbizalomkérdésben szerintem egy pár nagyon sokat tud segíteni. Csak hagydd rá, mondja csak a bókjait, ha te nem is érzed úgy, aztán egy idő után úgyis rájössz te is, hogy komolyan mondja-e. :)
2022. ápr. 12. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Soha nem leszel tökéletes.
2022. ápr. 12. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Miért, ha nem jogos, akkor hirtelen nem haragszol majd?
2022. ápr. 12. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!