Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos mértékű önismeret és tapasztalatok után eléggé leszűkül a kör, akiknél érdemes próbálkozni?
Arra gondolok, hogy minél jobban fejlődöm önismeret, tudatosság téren és van valamennyi tapasztalatom, annál tisztábban látom, hogy körülbelül milyen típusú, karakterű, habitusú lányoknak szoktam tetszeni. A barátaim sokáig mondták, hogy van a nagy számok törvénye és az alapján kell viszonyulni a dolgokhoz, mert valami úgyis összejön, de én azt tapasztaltam, hogy egy csomó felesleges bénázás is van emiatt.
Ha én mondjuk egy komoly, intelligens és visszafogottabb típusú srác vagyok, akkor hiába próbálom magamról azt mutatni, hogy milyen lazán tudok viselkedni és csak úgy szedek össze csajokat buliban, mert egyszerűen nem igaz. A hasonló karakterű lányoknál viszont van sikerélményem és tulajdonképpen ez az, ami számít. Hogy van egy egészséges mértékű önbizalmam, ami nyilván nem az a fajta önbizalom, hogy csak úgy csettintésre már ágyban lennénk, de beszélgetést kezdeményezni már jól tudok és aztán lehet tovább haladni. Így meg már az is kikristályosodik, hogy milyen közegben érdemes inkább ismerkednem, így kevesebb frusztráció is ér emiatt.
Ezt most persze lehet túlgondolom és igazából bárki vonzódhat bárkihez, de én ezt figyeltem meg, hogy van azért egyfajta közös jellemző azokban, akiknek tetszik egy karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!