Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz párkapcsolatot szerezni manapság?
Évek óta egyedül vagyok, pedig nem érzem magamat csúnyának, magas vagyok, sportos, éveken át úsztam és vízilabdáztam, meg toltam egyéb sportokat. Van egy fullos jól fizető mérnöki állásom (tehát nem vagyok hülye van diplomám), ahol sokat utazhatok külföldre menő helyekre, ha lenne barátnőm őt is vihetném magammal alkalom adtán. Szociális személy vagyok szóval tudok beszélni nőkkel nem is az van, hogy bezárkózom, de vhogy így is lepattanok a nőkről.
Teljesen azt érzem iszonyatosan elszálltak a nők elvárásai, egy teljesen más világban élnek főleg még 30 év alatt, felette az más szitu ott megy a settle down effektus, kitalálják, hogy most már család kéne miután szétbulizták a 20as éveiket. Az internetnek köszönhetően írtó sokan írnak rájuk, akár gondolok társkereső appokra is ahol kapják a rengeteg pozitív megerősítést több száz match és DM, miközben srácként örülök ha ott van egy match egy héten és még nem is biztos, hogy visszaír a csaj. Emiatt egyszerűen elinflálódtak a nők (hoeflation), egy 5ös csaj azt hiszi magáról, hogy 7es, a 7es hogy 10es, így tovább, egy 3as is csaj kb 6os palit akar magának, full tévképzet.Ez oda vezet, hogy az átlagos férfinak már nem jut átlagos nő se, ha van pénzed meg 10es pali vagy akkor viszel mindent. Valahogy a modern társadalom egyik rákfenéje ez az egész. 29F
"ha van pénzed meg 10es pali vagy akkor viszel mindent.":
Sajnos ma már a pénz sem ér semmit 30 alatt. Kinézetben kell 9/10 -esnek lenned minimum. Még talán az működik, ha egyfajta hiperszociális udvari bolondként szórakoztatod a nőt 0 -24.
Kérdezte, hogy miért nem talál senkit! Leírtam! Jutna nő, csak mindig kiderül, hogy a "nő" = instapozitív, max 25 éves, és kb ugyanennyi kg, tökeletes kinézetü nőszemélyt takar! 😏😏😏
Én a baráti körömben, a munkahelyemen, és a lakóhelyemen azt tapasztalom, arra a férfira, aki rendben van mind külsőre mind emberileg, nagyon hamar lecsapnak a nők. Arra akire nem csaptak le, ott annak mindig van oka.
A nők nagyon rafináltak, egyesek kifejezetten nagyon. A jó "partikra" hidd el lecsapnak.
Ha nem csaptak le rád még, akkor nem vagy elég jó parti, van valami olyan tulajdonságod ami taszító (ilyen lehet a fukarság, a kisstílűség, a nőgyűlölet stb.)
Vagy kevesebb esetben de előfordul, hogy a férfinak iszonyat nagyok az igényei, elvárásai a nők felé külsőleg, személyiségileg és szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!