Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan átlagos férfi aki friendzónába tesz egy csinos nőt és ha nő lépne visszautasítaná?
Látodlátod, ez van, ha abból indulunk ki, hogy a férfi minden esetben csapot-papot otthagy, ha arról van szó, hogy lenne lehetősége összejönni valakivel.
Dehát az az igazság, hogy ez kvára nem így van. Aztán csodálkoztok rá a vlaóságra:D
A demiszexualitás egy olyan szexuális irányultság, amely során az érintettek csak akkor éreznek nemi vágyat valaki iránt, ha az adott személlyel már kialakult egy szoros érzelmi kötelék, például barátság, bizalom vagy szerelem.
Szerintem egyértelmű, nála előbb érzelmileg kell kialakulnia és azok után jönnek a szexuális vágyak irányod felé ami jó mert így biztos ha eljutsz vele a szexig akkor azért van mert már szerelmes beléd és bízik benned annyira, hogy együtt éljétek át a szexet..
"A demiszexualitás egy olyan szexuális irányultság, amely során az érintettek csak akkor éreznek nemi vágyat valaki iránt, ha az adott személlyel már kialakult egy szoros érzelmi kötelék, például barátság, bizalom vagy szerelem"
Vagyis a normalis emberi viselkedes egy "szekszujalis iraaaaaanyultcsaaaag", az uj, libbant norma pedig, hogy ha vinklivel szabott feje van, akkor okes.
39F incel
Én csináltam hasonlót még incelként. Na mondjuk a csaj nem volt szépség, de fiatal és bájos volt, szóval a kúlső nem tartott vissza. A személyisége viszont igen. Nem tartott soká a "barátság", hamar megundorodtam tőle. Amíg tartott addig is macska-egér játék volt váltakozó felállásban. Visszataszított hogy közben mindenkivel, párkapcsolatban élő férfiaknál próbálkozgatott, értelmetlenül.
Magyarul egy ótvaros r.banc volt
A barátságból az lett hogy legszivesebben leköptem volna, annyira undorodtam töle mint soha egy nőtöl sem. Soha többet nővel barátságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!