Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egy átlagos fickókra miért mondjàk hogy ronda?
Megnézitek a neten milyenek voltak a férfiak a történelemben, de akar csak az 1900 években amiből sok fotó van. Ma egy hétköznapi ember simán van olyan. Csak az jelenleg csúnyának van mondva. A 90 években de még mondjuk 2010 előtt egy 80-100 kg közötti férfira nem mondtàk hogy disznó. Dolgoztam egy gyárban és több 100 férfi munkatárs volt. Volt pár darab izmos meg vékony , de a legtöbb ilyen 90 körül kis pocakkal > átlag testalkattal. Mégis mindegyiknek volt szinte felesége.
Ma mi megy? Nem vagy olyan jóképű mint egy színész? Nem vagy gazdag? Nem 65-75 kg vagy hanem 96? Kuka az összes nőnél.
Nyilván erősen túlzol, de van egy ilyen jelenség.
Ennek az oka pedig egyszerűen az, hogy eddig a nők nem vonzalomból, hanem társadalmi nyomásból házasodtak, amiből az következik, hogy csomó nem vonzó embernek is lett párja, amiből az következik, hogy most hogy végre szabadon dönthetnek a nők, ezeknek a nem vonzó embereknek a gyerekei nem találnak párt mivel eleve meg sem kellett volna születniük vonzalmi alapon.
(Itt a vonzó ember nem csak külsőre vonatkozik, hanem ápoltság, érzelmi intelligencia stb.)
“ ezeknek a nem vonzó embereknek a gyerekei nem találnak párt mivel eleve meg sem kellett volna születniük vonzalmi alapon.”
Anyukàm magazin modell volt. Legalábbis volt egyszer címlapon is. Az öreg egész férfias - jóképű volt. Volt vagy 30 nője még 50-60 évesen is anyu mellett. Tudom ez nem pozitív hogy megcsalta. Csak azért mondom hogy nem voltak rondák.
Ennek ellenére én nem lettem kiemelkedő csak egy közepes és 2 db nőnek jöttem be 35 év alatt. Eléggé gáz. Lehet ha a 80 években lettem volna fiatal férfi akkor nekem is lett volna egy csomó partnerem. De jelenlegi világban én magányba vagyok taszítva.
Sokkal több csinos nő van, mint helyes pasi. Tehát... Igen a többségük valóban ronda. És pocakosan is lehet helyesnek lenni, én pl tipik nem szeretem a nádszálakat, én se vagyok az, valahol kellemetlen hogy a párom vékonyabb nálam.
Alap higiénia, jobb öltözködés, akár ne adj isten bőrápolás (nem, nem b*zis) alapvetően rettenet sokat tud dobni a megjelenésen, de a legtöbb srác akit ismerek mindet totál elhanyagolja.
"Főleg a fiatal fiúk között. Nagykepuek , bunkók és vekonyak"
Ugye nem a 17-23 evesekhez hasonlitod magad 35 eveskent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!