Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a normális pasiknál nincsen szikra kémia?

Azért, mert az, hogy valaki normális az alapvető feltétele még egy baráti kapcsolatnak is, nemhogy egy ismerkedésnek, párkapcsolatnak.
Attól, hogy valaki normális, még nem feltétlen fog tetszeni.A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Szerintem érdemes tudatosítani magadban, hogy mi kelt benned vonzalmat. Nekem pl a humor, kommunikáció és önbizalom az a hármas, ami, ha meg van, akkor a "hát elmennék mellette az utcàn" külső ellenére nagyon vonzóvá válik egy férfi. Persze a kifejezetten taszító külsőt ez se ellensúlyozza, de ha csak simán semleges lenne, akkor vonzóvá vàlik a férfi, ha a számomra vágykeltő tulajdonságai adottak.
Tudom, nem mindenki működik így, de akkor se árt megfigyelni, mi vonzó a számodra és tudatosabban keresni azt.

Általában a normális pasik átgondolják, hogy kivel-mit kezdjenek, így nem akarnak belemenni fölös cirkuszokba, illetve esetleg tanultak a múltból.
A mai társadalom tagjaival ma már aligha érdemes valamit is kezdeni... (F!)

Nézd, pár éve még lehurrogtalak volna, hogy mekkora ribizli vagy, adj egy esélyt a szerencsétlennek, mert jópasit bármelyik buliban találsz egy dugásra, de normális pasira, hiába van belőlük is egyékbént sok, nehezebb ráakadni, mert velük előbb meg kell ismerkedni, nincs ráírva az arcukra.
Most már azt mondom, ha nem vonzódsz hozzá kép alapján, vagy első találkozás alapján, akkor 2-3 randi után sem fogsz. Az ilyen pasikkal való ismerkedésre sokkal több idő kell, lehet, hogy hónapok, évek alatt kialakulna egy vonzalom, de lehet, hogy soha. Ez az online világban nem megengedhető.
És igen, amúgy a te készülékedben van a hiba, de kicsi az esélye, hogy ezt a hibát valaha is javítani tudod.
Azt tudom tanácsolni, hogy próbálkozz tovább neten is és vele párhuzamosan légy nyitott a barátokkal/ismerősökkel/kollégákkal való ismerkedésre is. Egy olyan emberrel, akit évek óta ismersz, akár csak látásból, előbb kialakulhat egy ilyen vonzalom, még ha elsőre nem is jött be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!