Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit megkérdeznek, hogy miért nincs barátnője, miért nem elég annyit mondani, hogy azért, mert csak átlagos vagyok? Mikor fogják fel az emberek, hogy ez épp elég ahhoz, hogy valaki egyedül maradjon?

Alig kezdődött el a nap, és máris sikerült a mai legnagyobb baromságot olvasnom, köszi! :D

Ez nyilvánvaló. Én úgy értelmeztem, hogy ő szeretne párt csak nincs.

#15 Nem kifejezetten ronda, de nem is Dicaprio. Akkor is volt rajtam 6 kg felesleg. 90 kg voltam 184hez.
Mellesleg így visszagondolva rohadt gázul viselkedtem még akkor is, szóval ha sokkal csúnyább volnék, akkor is lenne személyiséggel kompenzálni

"Egyetlen feladata van: a saját szintjén nézelődjön."
Igen, nyilván etikus dolog ANYAGI dolgokat - amikről nem tehet az illető - szembeállítani olyan KULTURÁLIS dologgal (zsákfaluban élő c.), mintha neki csak az járna, ossza be, örüljön, hogy ilyen is jut.
Az már lényegtelen, hogy
1. Nem igazán tudna vele miről beszélgetni, nem lenne semmilyen közös kapcsolódási pont, érdeklődési kör, stb.
2. Nem túl etikus emberi lénynek szerelmet színlelni, csak azért, mert "nem jut jobb".
Ez kb. ugyanaz, mikor az alacsony, kopaszodó férfiakat akarjátok összepárosítani a kövér lányokkal függetlenül attól, hogy külsőre vonzódnak-e egymáshoz vagy van-e közös kapcsolódási pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!