Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit megkérdeznek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit megkérdeznek, hogy miért nincs barátnője, miért nem elég annyit mondani, hogy azért, mert csak átlagos vagyok? Mikor fogják fel az emberek, hogy ez épp elég ahhoz, hogy valaki egyedül maradjon?

Figyelt kérdés
Van erre magyarázat?

máj. 6. 19:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
22%
#20 A KSH a kormánynak van alárendelve. A Fidesz balliberális párt, tehát feminista.
máj. 7. 08:08
 22/33 anonim ***** válasza:
74%

Alig kezdődött el a nap, és máris sikerült a mai legnagyobb baromságot olvasnom, köszi! :D

máj. 7. 08:12
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
Aham, szóval 19-21 szerint a kormány feminista. Az a kormány amiben több László van mint nő:D
máj. 7. 10:23
 24/33 anonim ***** válasza:
17%
#23 Annyira azért még nem feminista, hogy pusztán azért nevezzenek ki valakit miniszternek, mert nő.
máj. 7. 10:25
 25/33 anonim ***** válasza:
63%
24 am ennyi hülyeséget honnan szedsz,
máj. 7. 10:26
 26/33 anonim ***** válasza:
18: De neki joga van egyedül maradni. Nem kell hozzá kifogásokat keresni, mert párban lenni nem kötelesség, nem kényszer, hanem lehetőség és ajándék.
máj. 7. 10:56
 27/33 anonim ***** válasza:

Ez nyilvánvaló. Én úgy értelmeztem, hogy ő szeretne párt csak nincs.

máj. 7. 11:10
 28/33 Dagadtelvis ***** válasza:

#15 Nem kifejezetten ronda, de nem is Dicaprio. Akkor is volt rajtam 6 kg felesleg. 90 kg voltam 184hez.

Mellesleg így visszagondolva rohadt gázul viselkedtem még akkor is, szóval ha sokkal csúnyább volnék, akkor is lenne személyiséggel kompenzálni

máj. 7. 11:11
 29/33 anonim ***** válasza:
63%
Elég annyit mondani, csak ezzel le is járatod magadat, mondjad azt inkább, hogy nem találtál még olyat, akivel kölcsönös volt a szimpátia.
máj. 7. 11:33
 30/33 anonim ***** válasza:
62%

"Egyetlen feladata van: a saját szintjén nézelődjön."

Igen, nyilván etikus dolog ANYAGI dolgokat - amikről nem tehet az illető - szembeállítani olyan KULTURÁLIS dologgal (zsákfaluban élő c.), mintha neki csak az járna, ossza be, örüljön, hogy ilyen is jut.

Az már lényegtelen, hogy

1. Nem igazán tudna vele miről beszélgetni, nem lenne semmilyen közös kapcsolódási pont, érdeklődési kör, stb.

2. Nem túl etikus emberi lénynek szerelmet színlelni, csak azért, mert "nem jut jobb".

Ez kb. ugyanaz, mikor az alacsony, kopaszodó férfiakat akarjátok összepárosítani a kövér lányokkal függetlenül attól, hogy külsőre vonzódnak-e egymáshoz vagy van-e közös kapcsolódási pont.

máj. 8. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!