Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még rajtam kívül olyan,...

Van még rajtam kívül olyan, aki nemhogy vonzódna, de inkább rosszul van az ilyen csajoktól és hányingere van tőlük?

Figyelt kérdés

www.youtube.com/watch?v=JZZzJRTsCQo

Mi a jó abban, hogy olyan magamutogató húsdarab a barátnőd, akire minden kani csorgatja a nyálát? Nagy számok törvénye alapján pedig akkor is előbb utóbb lepattanó leszel, ha jó pasinak gondolod magad, mert mindig van egy nagyobb hal a vízben.

Eleve felvilágosult, érett és intellektuális +30-as pasiként már inkább szekunder szégyenérzetem van az ilyen ribis viselkedésű nőktől mintsem megdobogtatná a szívem vagy a f***om.

Akik igennek tudnak a kérdésemre válaszolni, érdekelne még tőlük az is, hogy mi miatt érzik ezt hozzám hasonlóan?

tegnapelőtt 20:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem csak savanyú a szőlő
tegnapelőtt 21:01
 2/23 anonim ***** válasza:
80%

Te eddig valami kolostorban éltél?

Azért a videóban levő lányok elég messze állnak a magamutogató ribiktől. Most nehogy már csadorban kelljen megjelenniük, csak azért, mert van mellük, és jól néznek ki!

A hűség meg nem alkalom kérdése.

tegnapelőtt 21:09
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Ezzel semmi gond nincs, egy áltag lány aki épp jól érzi magát egy buliban. Semmi ribis nincs a viselkedésében. És ezt nem bulizós nőként mondom, hogy ez egy teljesen normális, átlagos lány első ránézésre.
tegnapelőtt 21:12
 4/23 A kérdező kommentje:

#2: Akkor ki számít nálad ribinek?

Ezek a csajok fogdossák a saját mellüket, csücsörítenek a kamerába miközben sztriptíz táncos módjára vonaglanak és simogatják saját testüket.

Mi ez ha nem r**ancoskodás?

tegnapelőtt 21:17
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, te mit látsz, én azt látom, hogy simán csak mosolyognak, vidámak, tök normálisan táncolnak.

De mindegy, te dolgod, keress egy szocfóbiás, félénk csajt aztán annyi, mi a probléma?

tegnapelőtt 21:23
 6/23 anonim ***** válasza:
80%

Hányingerem van az ilyen löttyedt pöcsű erkölcs-csősztől, mint a kérdező!

Nem láttál te még igazi ribiket, szépöcsém!

tegnapelőtt 21:24
 7/23 anonim ***** válasza:
20%

Az a helyzet hogy ezek, akikkel szóba állnak, nem forintokat keresnek meg nem is 10 éves autóval közlekednek.

Ilyeneket pénzesek, kis beszélgetés után már visznek is.... a csóró meg hónapokat szórakozik egy szutyok alkalmazott 8-12 órás nőért.

30+os hapsiként te is élnéd ezeket a kalandokat, csak nincs meg hozzá az anyagihelyzet gondolom, tudom miről beszélek mert félig én is házfelújítás és bővítés között vagyok, amibe remélem sikerül egy szerény, normális csajt keríteni.

tegnapelőtt 21:30
 8/23 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nincs igazad a témát illettően.

A videóban még nem is voltak nagyon alulöltözve. A pesti éjszakában láttam már ezeknél nem egy sokkal durvábbat. Most meg az, hogy egy buliban táncol eggyet és megy a videó instára vagy valami tik-tok dance még nem egy nagyon elvetemült viselkedés.

Meg hát nem az élete szerelmét keresi az ember egy buliban, hanem túlfűtött erotikát.

Illetve hasonlítgathatod magad, hogy hány jobb pasi van nálad meg miben jobbak, de ez a fajta önmagadban vetett bizonytalanság az ami miatt ha beszélgetsz egy nővel, nem vagy jelen és emiatt unalmas leszel. Nem azt mondom, hogy teljes egoizmusba menj át, de ez a mentalitás, hogy úgyis csak lepattanó leszel a végén, szerintem inkább önromboló.

A videóban szereplő lányok, szépek, nőiesek, szexik voltak. És mivel még nem beszéltem velük, nyilván az intellektusukról nem tudok beszélni, de szerintem felesleges is így általánosítani, mert már rengeteg meglepetés ért nőkben amit nem néztem volna ki valakiből, a külső alapján és öltözködési stílusa alapján.

Illetve nem az a lényeg hogy most minden kan csorgassa rá a nyálát, hanem hogy te magad, mint a párja kívánd és akard.

De hát ez is csak azt mutatja, hogy két ember mennyire másként látja ugyanazt

tegnapelőtt 21:30
 9/23 anonim ***** válasza:
95%

Végignéztem, van köztük pár egészen helyes is! Van pár "prolibb" is, de összességében mindegyiken normális ruha van.

Meg nem tudom hogy hallod-e a zenét, ami megy alatta, és 30 pluszos férfiként értesz-e annyira angolul, hogy megértsed, miért így táncolnak erre...

46N

tegnapelőtt 22:20
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
Jó nőhöz önbizalom kell!
tegnapelőtt 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Másnak is kezd hányingere lenni a férfiaktol, amióta a kategóriat olvassa?

Ahogy megnyilvanulnak a nőkről,a kövér/gyerekes/öreg nőkről, konkrétan kezdi az egész férfi nemtől elvenni a kedvem.hisz a való életben sem különbek,csak épp nem mondják ki hogy baromira leszarjak hogy egy nő milyen csak a kulseje a lényeg és ha tehetnek cserélgetnek...

Hogyan lehet önbizalmat növelni? A legtöbször amikor belenézek a tükörbe..elkap a hányinger az önbizalmam konkrétan -ba megy át De mégis vannak...

Nem történik a 2 hangulatingadozásközt semmi különös ami kiváltaná ezértsem értem. Hogyan lehet feltornászni az önbizalmat egészséges állapotba?

Miért hiszik azt az 55 év felettiek (sőt 65 év felettiek! ) az egyik társkereső oldalon, hogy azért mert 38 évesen elváltként van 2 gyerekem, hogy az...

Ennyire selejtnek számítok, hogy apám korabelieknek (68 éves) kellene esélyt adnom? Baj, hogy egyenesen hányinger kerülget, mikor meglátom, hogy 60 év felettiek rám írnak?

Hogyan kezdjem el használni a Tindert, ha már a találkozás gondolatától is el fog a hányinger? 20/L

Lazulásra vágyom, egyszerű randikra, mert érzelmileg teljesen kikoptam az előző toxikus távkapcsolatom miatt. Bécsben nem ismerek magyarokat, szóval Tinderen könnyebb lenne keresni. (Az osztrákokat nemigen kedvelem…) Dumagép sem vagyok csak akkor, ha megbízom az...

Lányok, nektek is hányingeretek van a konzervatív férfiaktól?

Le se szarom, ha az a hobbija, hogy vasárnaponként misére megy, de amikor elkezdi, hogy nőként hogyan kell viselkednem, menekülök. És ez nem csak egy szimpla, racionális döntés, hanem konkrétan rámjön a hányinger.

Tarskeresö oldal kulföldön, tippek?

Itt vagyok eszakon es tarsat keresek , elvaltam eleg reg , es regisztraltam, csomó aberalt pofa, olyan pszichopata fejek, par elfogadhatóbb is ramirt , de mikor kiderul bevandorló vagyok tipliznek Es azok is zakkantak , furcsakat mondanak Töröljem magam ? Úgy latszik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!