Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire rossz érzés, hogy nem lehet szép barátnőm?
Figyelt kérdés
Miért szenvedek ennyire tőle, hogy nem lehet jó csajom? Miért érzem úgy, hogy így nem lehet teljes az életem, és miért veszi el ez minden mástól is az örömöt az életemben? És láthatóan ezzel nem vagyok egyedül, miért lehet, hogy ez ennyire erőteljesen érint minket?2015. dec. 29. 22:16
1/10 Kenzo Tenma válasza:
És miért nem lehet szép barátnőd?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert nincs társaságom, akiken keresztül ismerkedhetnék, annyira meg nem vagyok jóképű, hogy csak úgy összejöjjön valaki. De a kérdésnek most nem ez a lényege.
2015. dec. 29. 22:30
3/10 anonim válasza:
Nekem is rossz lenne,de hála istennek én nem születtem baleknak.
4/10 anonim válasza:
Mert tudatalatt valójában tisztában vagy vele, hogy simán lehetne, csak a kifogásaid és a félelmeid erősebbek?
5/10 anonim válasza:
Mert saját magadat annak fényében értékeled hogy milyen szép barátnőd van. Ha szép barátnőd van akkor király vagy, ha közepes akkor csak közepes vagy.
A köznépi okosságokkal ellentétben mindenki az alapján értékeli magát hogy mások milyennek látják.
7/10 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. Ha te ilyen nyomorult felszínes vagy, akkor a nőktől miért várod el, hogy ne a testedért szeressenek? Idióta.
8/10 Fish1 válasza:
Azért ennyire rossz érzés, mert saját magad korlátozod le magadat ilyen negatív gondolatokkal, hogy nem lehet szép nőd. A szépséget remélem NEM úgy értelmezed, hogy csak a külső alapján, mert az még édeskevés az igazi szépséghez. Ehhez hozzátartoznak a lelki tulajdonságok is.
Szerintem az önbizalmad közelít a nullához, ha ezen változtatsz, akkor valószínűleg máshogy fogod látni a kérdést.
9/10 Sunshinedoll válasza:
A pasik olyan hányingerkeltőek néha, komolyan.
10/10 Kenzo Tenma válasza:
#2 Ja bocsi biztos az a lényeg, hogy kisírd a bánatod. Inkább tegyél érte, minthogy a nyomorodat szajkózod, mert azzal egyáltalán nem vagy előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!