Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen meddő küzdelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen meddő küzdelem a barátnő keresés? 22F

Figyelt kérdés
Senki se akar ismerkedni...
2016. jún. 19. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol próbálkozol? Amúgy sem megy ez kapásból, időbe fog telni, ne add fel.
2016. jún. 19. 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindenhol, de tényleg mindenhol. Vagy barátja van a csajnak, vagy azt hiszi csak szexre hajt mindenki, vagy az elérhetetlen pasira vágynak évek óta, vagy kattantak, vagy csak 30 feletti gazdag pasira vágynak...pedig nem vagyok csúnya se, magas, izmos vagyok, diplomás, értelmes, kedves..
2016. jún. 19. 13:30
 3/5 Noren1989 ***** válasza:

Keresgélni sosem jó: túl sok energiát fektetsz be,a mivel párhuzamosan nőnek az elvárások is (miért nincs már valaki, meg effélék). Próbáld ki, hogy nem barátnőt akarsz találni egyből, csak olyan nőt, aki alkalmas lehet rá.

26/F

2016. jún. 19. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek alapján pedig, te vagy az "elérhetetlen álom pasi", így végképp nem értem, miért nem jön össze senki sem:D Én pl magam kezdeményeztem a barátomnál, messziről kiszúrtam, nagyon magabiztosan oda libbentem hozzá, beszélgettünk stbstb. kb 2,5 éve vagyunk együtt. Lehet, hogy te az a túl jó pasi vagy és még csak rád sem mernek nézni, vagy közönyösek maradnak irántad, ezért kell az önbizalom és a fellépés.
2016. jún. 19. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
talán mert nem keresni kellene, hanem élni az életedet. Barátnő nélkül is lehet ám ilyet csinálni.
2016. jún. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!