Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Engem miért utálnak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért utálnak a csajok?

Figyelt kérdés
Csúnya vagyok?
2016. jún. 21. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert észrevették, hogy nem te vagy a legokosabb hímnemű. Szerinted jós, vagy léleklátó itt az összes ember, hogy ennyiből kitalálja?
2016. jún. 21. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Más oka lehet? Én kedves és barátságos vagyok velük.
2016. jún. 21. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem olyan biztos az, lehet, hogy okos.

Kérdező, bizonyíts!

Egy játékban szerepelsz, ahol 3 csukott ajtót mutatnak neked. 1 mögött ott a főnyeremény, egy autó, kettő másik mögött pedig 1-1 kecske van.

Azt mondja a műsorvezető, hogy tedd próbára a szerencséd és válassz egy ajtót, amelyik mögött a kocsi lesz.

Kiválasztod, de a műsorvezető odamegy a másik kettő közül az egyikhez, kinyitja és megmutatja, hogy kecske van mögötte. Ekkor megkérdezi, hogy váltanál-e a másik megmaradt zárt ajtóra vagy maradnál a választásod mellett?

Szóval

A. Nem váltanál, mert ez az esélyesebb

B. Mindegy, hogy váltasz-e

C. Igen, megéri váltani

2016. jún. 21. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Küldj magadról egy képet és megmondom hogy az vagy e
2016. jún. 21. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:

#+

Én tudok jobbat...

[link]

2016. jún. 21. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen ok hatására gondolod ezt? Én is van hogy ilyeneket gondolok de valójába nem is ismerek igazán lányokat, aki ismer az bír de foglalt vagy nemkell vagy én nem kellek neki, egyszerüen pont olyan lányok vesznek körbe (eleve kevés) akikkel sose lenne semmi, illetve újakat megismerni csakúgy nem lehet, illetve nagyon flegmák, sokszor próbáltam csajozni, de még a profiakt is sokszor lekoptatják, a társaság az oka, a nagy csajozók se sokkal jobbak csupán más környezetbe nőnek fel, más társaságba vannak, mindenki hoz 1 ismerős csajt máris lesz egy csomó a társaságba, mind csajozók akkro teis azzá válsz ennyi. Random a semmiből nem lesz barátnőd se társaságod.
2016. jún. 22. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Válassz annyit amennyit szeretnél:

- csúnya vagy

- kövér vagy

- rosszul öltözködöl

- furán nézel másokra

- fura vagy amikor beszélsz másokkal

- igénytelen vagy a külsődre

- unalmas vagy

2016. jún. 22. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő.
2016. jún. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!