Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez mit jelenthetett?
Figyelt kérdés
Kresz tanfolyamon az első szünetben volt egy lány akivel pár másodpercig összeakadt a tekintetünk és utána rámnézett és mosolygott...
Tetováló a lány és mondtam neki milyen jók a tetkói...Végigsimogattam a tetkós részt és kb hagyta végig..Utána kértem tőle elérhetőséget és adott egy névjegykártyát...Most bejelöltem a közösségi oldalon remélem nem koppanás lesz a vége..Ja és szünetben a barátnőjével mintha rólam beszéltek volna mert néha odapillantgatott.
2016. jún. 23. 22:09
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem látunk bele a lány fejébe. Beszélgess vele, hívd el valahova, ha igent mond, nyert ügyed van.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy utolsó nap volt a tanfolyamból..De így utolsó nap jöttem rá hogy milyen kedves aranyos..Nem lesz gáz ha elhívom valahova?
2016. jún. 23. 22:51
4/6 A kérdező kommentje:
Csak kb azt sem tudom hogy van-e valakije hány éves...
2016. jún. 23. 23:30
5/6 anonim válasza:
Ha van valakije, akkor majd közli a veled, a kor meg sokszor nem számít. De mielőtt randira hívnád megérdeklődheted közösségi oldalon. Az is lehet, hogy ott beszélgettek az elején egy kicsit.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos amíg nem igazol vissza nem sokat tudok meg róla..De lehet aztán hogy vissza se igazol nekem..Gondoltam rá hogy írok neki mail-t de az olyan elavult megoldásnak tünik..
2016. jún. 24. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!