Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy visszasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy visszasírnak engem a lányok miután elutasítottak?

Figyelt kérdés
Nem először fordul elő, már a negyedik alkalom(pedig nem udvaroltam olyan sok lánynak). Mindig ugyanaz a lemez, úgy kezdődik, hogy van egy lány aki annyira nem is érdekel, de aztán fokozatosan megtetszik s végül teljesen odaleszek érte, elkezdem neki csapni a szelet, egy darabig hagyja majd elutasít. Majd hónapokkal(vagy akár évekkel később) újra előkerül és elkezd rám nyomulni, meg elkezdi emlegetni ,hogy mi mennyire jóban voltunk és hogy milyen kár ,hogy végül nem lett semmi... A szitu azért érdekes ,mert ez részemről nem a szokásos "jó fiú vagyok, akit visszasírnak " picsogás, sőt épp ellenkezőleg. Mivel én egyáltalán nem vagyok jó fiú, sokkal inkább egy laza, lezser, lusta, mindenbe beleszaró, nyugodt típus, élvezem az életet, elég jól élek, senkire nem akarom magam ráerőltetni, mindig hagyok időt a nőknek, ha elutasítanak azt tudomásul veszem, utána nem nyomulok. Na de az az érdekes, hogy már több lány is mondta, hogy utólag bánja, hogy végül nem lett semmi ,mert sokkal normálisabb vagyok, mint bárki akivel azóta találkozott. Én mindenesetre egyikkel sem mentem bele így már kapcsolatba, mert egyrészt nem szeretem az ilyen hirtelen visszatéréseket, másrészt meg mindig van más aktuális kiszemeltem.
2016. jún. 23. 23:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve hogyha már úgymond ennyire "jóban voltunk" ,akkor egyáltalán miért utasítottak el?
2016. jún. 23. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet, hogy túl gyorsan akartál túl sokat.

Amúgy nálam ilyen csak egyszer volt. Kétszer is elutasított, másodjára szinte hisztisen "de nem akarooook" volt a végszó. Aztán összejött mással, na akkor jött a totál leszarás. Volt, hogy egy hónapig nem látott, úgy dőlt a hátamnak, majd vigyorgott hogy mi van velem

2016. jún. 23. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egoboost, mert nekik kell, hogy "nőnek érezzék magukat", és legyen mindig valaki, aki körülrajongja.
2016. jún. 23. 23:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Tőlem aztán várhatják.
2016. jún. 23. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szórakoznak, ez sajnos náluk olyan hétköznapi tulajdonság, mint hobbi, Nem akarnak semmit csak ahogy mondták, a körberajongást gyüjtik, bebiztositják magukat. Elég szánalmas egy dolog. S a legnehezebb hogy ez csak akkor derül ki h belemegy az ember. Felszinesség, lehet pár hétig csapja a szelet meg behazudja hogy mennyire fontos vagy neki, aztán gondol egyet és átkapcsol. Nem azért hogy nőket hibáztassam, de szerintem elég sok dologban túlnyomórészt rájátszanak dolgokra,Fölösleges köröket járatnak, és védekeznek visszadobják hogy mindig a másik fél a hibás.
2016. jún. 24. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!