Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem tényleg csak az alacsonyabb nők jutnak?
Figyelt kérdés
Ideálom szerint inkább a 170 cm feletti nők érdekelnének leginkább, de sajnos annyira kevés van belőlük.:( A többség 170 alatti. Nem ezen múlik csak nem értem miért van ez.2016. jún. 25. 09:14
1/9 anonim válasza:
Kevés?? Rengeteg velem egy magas, vagy magasabb nőt látok. (170)
2/9 anonim válasza:
Én meg olyan nőt keresek, akinek 5,3 fölött van az LDL szintje.... nehéz.
Lehet, hogy lejjebb kell adnom az igényeimet?
3/9 A kérdező kommentje:
Én annyira rengeteget nem sajnos.
2016. jún. 25. 09:29
4/9 anonim válasza:
mázlista vagy, én 185 vagyok, és jó ideje csak a magas nőknek jövök be, pedig volt 160 alatti barátnőm, és inkább a pici lányok vonzanak
5/9 anonim válasza:
Én meg olyan pasit,akinek száz felett van az IQ-ja.:-D
6/9 anonim válasza:
Az gáz 5-ös, mert Mo-n ha jól tudom kicsivel 100 felett van az átlag, tehát 10 pasiból legalább 5-6-nak mindenképpen hoznia kellene ezt ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Jó nektek.
2016. jún. 25. 10:08
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit lovagoltok az IQ-n.
Soha egy lány nem kérdezte meg tőlem, hogy mit értem el a teszten, ellenben amikor elmondtam a magasságomat(170), még csak elköszönni sem voltak hajlandóak többé.
9/9 anonim válasza:
És szabad megkérdezni, hogy te hány centi vagy? Mert az sem mindegy.
Egyébként én is sok magas csajt látok meg olyat, aki tőlem kb 3-4-5 centivel lehet kisebb és én 177 vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!