Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hogy találkozás nélkül megérzi valaki hogy ebből kapcsolat lesz?
Figyelt kérdés
Pl telefonon interneten stb. Olyan nagy az összhang stb. hogy megérzi hogy itt kapcsolat lesz és lett is.2016. jún. 25. 11:38
1/2 anonim válasza:
Ez nem megérzés, hanem idealizálás. Az ember úgy működik, hogy a hiányzó információkat az agy kipótolja neki tetszőkkel, ezért látod a másik felet (akit nem ismersz) már-már tökéletesnek. Mert amit nem tudsz róla, azt a saját elképzeléseiddel egészíted ki. Néha (ritkán) bejön, néha nem. Mondjuk 100-ból egyszer. Akinek bejött, az azt fogja mondani, hogy igen, létezik ilyen megérzés, megfeledkezve arról, hogy mire megtalálta a társát, addigra 20 másikkal meg kudarc érte.
Amikor neten ismerkedtem, sokszor éreztem, hogy hú, micsoda összhang és mennyire összeillünk... az esetek többségében aztán kiderült, hogy nagyon nem így van (volt, akivel az első randin és volt, akivel már kapcsolatban).
2/2 Blade Bone válasza:
Szerintem van, és nem szoktam idealizálni... Nem képzelgek semmivel többet annál, mint ami ténylegesen van. És egyébként mindig is jók voltak a megérzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!