Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejleszthetem az önbizalmam, hogy felfigyeljenek rám a nők? (36)
add önmagad, ha vkinek így kellesz oké, ha nem, akkor nem.
olvas sokat, tájékozódj a világ dolgai felől, nézz értelmes filmeket, hallgass jó zenéket, legyenek önálló gondolataid, tudd kifejezni magad...
én mostanában épp egy ilyen csendes, introvertált srácba szerettem bele.
N (34)
Olvass önismereti, kommunikációs témában könyveket, nézz motivációs videókat, szélesítsd a korlátaidat, próbálj ki új dolgokat, fejleszd magad!!
Ne a hasonló jellemű nőt akarj, mert ha ő is kis csendes lesz, akkor a két csendes hogy fog egymással beszélgetni? Majd jelekkel fogtok kommunikálni? Vagy kukán fogtok egymás mellett ülni?
Változnod kell! Mi a jó abban, hogy kis csendes, visszafogott, nebáncs virág vagy? Látod, hogy ezzel semmire se mész!
Előbb magadat tedd rendbe, és csak utána akarj kapcsolatot!
Légy határozott, nyisd ki a szád, légy talpraesett!
Sok sikert!
Jesszus emberek, normálisak vagytok?
Az egyik szerint lúzer, a másik szerint meg tegye "rendbe" magát?
Komolyan mondom, mintha ez valami rossz tulajdonság lenne, hogy valaki visszafogott.
A csendest sem úgy értette a kérdező, hogy ül kukán, különben nem lettek volna jó hangulatúak a randik, sőt látjátok, aktívan ismerkedik. Szerintem ez egyáltalán nem a balfék kategória!!! A kérdező egy teljesen normális embernek tűnik, összeszedetten tette fel a kérdést, tökéletes helyesírással, és ez három emberből kettő szerint lúzerség. Gratulálok, idióták!
Oké, egy dolog: amit el tudok képzelni, hogy unalmasnak tartanak. Sok humor, sok nevetés - viccelődni lehet visszafogottan is.
A kovetkezo talalkozohoz nem kell plusz! Egyszeruen beszeld meg a kovetkezo idopontot, kicsivel elotte, mielott elvaltok. Soha ne kerdezd meg, h akar-e a no meg egyszer talalkozni! Adj meg 2 Neked megfelelo idopontot neki. Abbol valaszthat. Felebreszteni a vagyat a talalkozas irant? Egyszeruen beszeld meg a kovetkezot.
Kerdezo, probald ki ezt a modszert tobb emberen. Ez bevallt nalam is. Pedig valogatos vagyok. Ha a rajz, festes helyett eljarnal mma-ra, akkor izgalmasnak tunnel.
N
Legyél inkább bunkó a randikon,ne kedves! Ha kedves vagy rendes vagy akkor a nők elkönyvelnek barátnak,és mivel nem akarnak megsérteni,azt mondják ,hogy jaj hát minden rendben van veled, de most nem fér bele egy kapcsolat az életembe,nincs meg a kémia ,nem érek rá talizni veled és hasonló kamukkal jönnek. Keménynek és férfiasnak kell lenni, gyúrjál ,boxolj,és ne engedd dominálni a nőt semmiben. Mindig te irányítsd mi mikor és hol történik.Ha kritizál, ne szabadkozz hanem támadj vissza vagy tedd nevetségessé a kérdést is.
Salsa ,meg rajzolgatás az nőies dolgok,a futás az jó,de valami extrém is kell. Ha nem is box vagy küzdősport de pl testépítés,sziklamászás, paintball, ejtőernyőzés ,sportvadászat, motorozás ,amiben van veszély és vadság ,militarizmus ,ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!