Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tapasztaltatok ilyet társkeresőn?
7-es vagyok
Azért fura így elképzelni, hogy a valóságban is a kövér csajok nyomulnak rád. :DD Honnan szedtek ennyi önbizalmat? :D
6, A "maga szintje" az nem ugyanolyat jelent. nekem pl az alacsony nők tetszenek, pedig magas vagyok. A sport sem lényeges, de legalább normál testalkata legyen. Stb.
Persze ezek csak külsőségek, ami nem is olyan lényeges, de egy minimumot elvárok férfi létemre. Nem értem mi ezzel a baj. Nem hinném, hogy te jóval szinted alattival(külső, iskolázottság stb szempontból) szoktál ismerkedni.
13, Nem csak a kövér csajok, és nem is olyan gyakori, de tényleg előfordult már.
Önbizalom sokszor nem a kinézettől függ. Szerintem nagyon sok szép nő önbizalomhiányos, hasonlóan sok normális külsejű pasihoz.
15.
Értem, akkor meg nincs miért kiakadnod. :D Olyan körökben kell csak mozognod, ahol hozzád hasonló nők vannak.
Nem tudom, nálad milyen az edzőtermek sokszínűsége, de biztos akadna azért ott is valaki.
14, Igen, nagyon zavar, ha egy nő értelmes. :))) Nem lehetsz jó szövegértésből.
Egyébként mint írtam nem várom el, hogy sportoljon. A külsőnél elég egy minimum szint: normál testalkat.
Az igénytelenséget viszont tényleg nem szeretem. Legyen az külső igénytelenség (pl. kövérség), de más területeken sem szeretem az átlagon felüli igénytelenséget. Gondolom aki kritizál az szereti.
Nagyon kiemelitek a kövéreket (nem, nem vagyok kövér 45 kilóval), mintha valami külön faj lenne. Engem csak ez bosszant.
Kövéren mindenki leköpi meg elküldi őket, de ha lefogynak akkor a sok kis kanos hülyegyerek egyből hozzádörgölőzne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!