Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás arra, ha nem merek a nőkhöz közeledni?
Itt nyilvánosan kérdezem,mert nem tudom mit csináljak. Felnőtt férfi létemre sose volt barátnőm.
Sose mertem közeledni a nőkhöz.
Mindig kevésnek éreztem magam hozzá és másokhoz képest kevesebbnek.
Sose éreztem,hogy bármit is tudnék adni egy nőnek abból amit mások. Szerelem,figyelem,jó szex,szórakozás.
Annyi pénzem,sincs,hogy bárhová eltudja hívni,vezetni sem tudok.
Mellettem leginkább csak unatkozni lehet.
Ráadásul most már a korom miatt is gond.
Most már még inkább kinevetnének és kibeszélnének ami tovább rontja az amúgy is rossz esélyeim.
Rossz érzés amikor azt látom,hogy mások felszabadultan,jól érzik maguk a lányok,nők társaságában,randiznak,ismerkednek,flörtölnek,van valakijük,stb.
Közben meg az idő megy és vagy ilyesmibe nem lesz részem ha megváltozok vagy párkapcsolatban,mert "élni" fogok.
De egyelőre egyikre sincs esélyem.
Nem tudom,hogy törhetnék ki ebből.
Úgy léphetsz ki ebből, hogy abbahagyod ezt a mérhetetlen nagy önsajnálatot és végre elkezdesz élni a vegetálás helyett!
Ez csak az én meglátásom, de akkor akarj csak közeledni a nőkhöz, ha kicsit helyrebillent az önbizalmad, önértékelésed...
"Mellettem leginkább csak unatkozni lehet."
"Sose éreztem,hogy bármit is tudnék adni egy nőnek abból amit mások. Szerelem,figyelem,jó szex,szórakozás."
Előbb tanuld meg elfogadni, megszeretni saját magad!
Rohadtul nem merek belevágni annyira nulla vagyok.
Nincs miért velem lennie egy lánynak,nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!