Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a férfiak valójában? Meg kell játszanom magam vagy ebben is csak meg kell találni az igazit?
Persze, nem lehet általánosítani, de hátha van valami vezérfonal...
Olvasni, hogy a férfiak harcolni szeretnek a nőkért, és ha megkapják már nem érdekes nekik. De itt sokan írják, hogy ők aztán nem akarnak futni meg teperni.
Tapasztalatom az, hogy amíg azt játszottam, hogy engem nem érdekel annyira, mint amennyire ő érdeklődik irántam, jobban érdeklődött utánam az aktuális férfi, mint amikor nyiltan kifejeztem, hogy mennyire oda vagyok érte, szeretem, fontos nekem.
Az én párom elég könnyen "megkapott". Nem játszottam szerepet, nem játszmáztam. Ő pedig nem tett talonba, mivel másfél évig előttem még lehetősége se volt még egy kis kalandra sem. Azóta mindketten azon vagyunk, hogy építsük a kapcsolatunkat. Közös programok, kedvességek, nyaralás...stb. Én, az ő bevallása szerint azzal fogtam meg, hogy ugyan egy nagyon vagány, belevaló nőnek tűnök, de tele vagyok szeretettel, törődéssel. Első "randin", szilveszterkor a fejét simiztem, cirógattam, ő pedig alig tudott elszakadni tőlem. A mai napig nagyon igényli, hogy szeretgessem, ahogy én is igénylem tőle.
A legegyszerűbb, ha önmagad vagy, és idővel bevonzod azt, akinek az kell, aki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!