Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szép lányok tömegesen vannak pár nélkül 30 évesen is?
Mert nekik senki nem jó hosszútávon meg mert nem tudnak hűségesek lenni.
Millió ilyet ismerek.
Szépségszalonban dolgoztam,rengeteg szingli munkatársam és vendégem volt.
Két kérdést tettek fel amikor odakerültem.
Van pasid?
Van pénze?
Szánalmasak!
Varjak az Igazit (nem adjak alabb) v rendre olyat fognak ki akiben csalodtak es jobb egyedul (amig meg nem erkezik az Igazi:)) egyebkent olyan is van h egyszeruen nem talalkoznak olyannal akivel passzolnak.
30+ azert jo esetben egy no mar ismeri magat,az igenyeit es akarkivel nem jonnek ossze h elmondhassak h nekik is van valakijuk.
Szoval ritkabban valasztanak de idovel egyre jobbak a valasztasaik.
Én is több teljesen normális, csinos, 30-as nőt ismerek, aki egyedül van. Mindhárom esetben, ami most eszembe jut, az az ok, hogy vége lett a hosszú párkapcsolatuknak, amiből jellemzően a férfi lépett ki, mert még képtelen volt az elköteleződésre, vagy talált egy (sokkal) fiatalabbat. A normális, még nem foglalt férfiakat meg elég nehéz megtalálni. Megjegyzem, a nőket is. :)
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!