Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a nők azért keresnek ilyen párt maguknak hogy ezzel egészítsék ki hiányosságaikat?
Egy nő erős határozott magabiztos sportos magas izmos férfit akarnak akinek jó egzisztenciával rendelkeznek.
Ez azért lehet mert sok nő általában gyenge határozatlan és anyagilag sincs olyan jó helyzetben ezáltal egy ilyen férfi minden szempontból "megmenti" ezeket a nőket
Lehet hogy sok nő ilyen, de szerintem ez nem törvényszerű. Én átlagos társat keresek, mert én is átlagos csaj vagyok, és ha a párom nálam fényévekkel jobb mindenben, akkor folyamatos megfelelési kényszerem lesz és elveszik a maradék önbizalmam is.
Rám tényleg igaz az amit leírtál gyenge határozatlan vagyok, és nem állok jól anyagilag, de eszembe se jutna hogy ezért a fent említett férfihez hasonló párt keressek.
Biztos van, aki igen. Én azért szeretnék határozott, magabiztos férfit, mert én is ilyen vagyok nőként, és idegesítene egy határozatlan, teszetosza, gyáva nyuszi társként. Nem tudom, az erőset hogyan érted, fizikailag erős vagy más tekintetben? Mondjuk testi adottságaimhoz képest fizikailag nem vagyok gyenge, nyilván megvannak a korlátaim, lelkileg pedig egyáltalán nem vagyok gyenge, és ha lelkileg gyenge partnerem lenne, azzal nem lenne hosszú életű a párkapcsolat (tapasztalat).
A sportosság nálam jó pont, mert én is rendszeresen mozgok, szóval legalább ennyit mozogjon a partnerem is.
A jó egzisztencia nálam ott kezdődik, hogy képes vagy önállóan eltartani magad. Nos, erre én is képes vagyok tekintve, hogy jelenleg is magamat tartom el egyedül. Olyannal nem lehet hosszú távra tervezni, aki mondjuk évek óta munkanélküli és ott meg is rekedt (van ilyen is).
Nálam mondjuk az általad felsoroltak közül a magasság az egyetlen igazán olyan dolog, ami egy hiányosságomat egészítené ki, és emiatt vonzó számomra egy magasabb férfi, de a többiben én is hasonló vagyok, és azok a dolgok azért szimpatikusak.
Bizonnyal van ilyen is, akit te írtál, kérdező, meg olyan is, aki megfelel a 2. válaszoló borús elképzeléseinek. Mondjuk felnőttként annyira a barátnők véleménye nem olyan mérvadó, mint 15 évesek körében, de ki kivel ismerkedik, ugyebár.
Számomra speciel azért fontos hogy erős, határozott, magabiztos legyen a férfi, mert én magam is ilyen vagyok, ha a férfi nem legalább olyan erős, határozott és magabiztos, mint én vagyok, akkor el fogom nyomni, papucsot csinálok belőle (ha egyáltalán együtt maradunk), nem fogom tudni tisztelni, márpedig én egyenrangú félként szeretnék élni a párom oldalán a kapcsolatban, semmilyen formában sem elnyomni őt, ahogy azt sem hagyom, hogy bárki elnyomjon engem. A sportosság meg magasság és egzisztencia ízlés dolga, számomra ezek közül a magasság az, ami ténylegesen szempont, a többi max plusz (bár volt már sportos pasim, azt is felhizlaltam, szóval tökminyegy). De ez szerintem kb olyan szintű dolog, mint hogy valakinek a szőke kis mellű, másnak meg a barna nagy mellű nő tetszik meg jobban.
Egy erős, határozott, magabiztos, sportos, magas, izmos és jó egzisztenciával rendelkező férfi a párom.
Én meg erős, határozott, magabiztos, sportos, csinos, szép nő vagyok, aki szintén jó egzisztenciával rendelkezik. Nem, nem a hiányosságaim kiegészítése miatt választottam őt.
Nem,hanem mert igényesek és ôk igazi férfiak.
Miért milyet vàlasszon?
Mamahoteles,nyikhajt akit 150e-t keres?
Nézd, ez így túl specifikus.
Az emberek általában kétféle szélsőértékhez vonzódnak.
Az egyik aki pont olyanokhoz, mint ő maga: "hasonló a hasonlóhoz", ugye...
A másik viszont pont arra vágyik, aki őt kiegészíti: "az ellentétek vonzzák egymást".
Utóbbi esetben játszik az a bizonyos "gyönge nő" - "erős férfi" féle párosítás, amit kérdeztél.
Nem tudom, szerintem azért és akkor keresnek ilyet, ha az apjukat ilyennek látták.
Az egzisztencia nálam speciel nem meghatározó, annyi, hogy ne legyen nyomorgó szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!