Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bánnom kéne ami történt? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánnom kéne ami történt? 18/L

Figyelt kérdés
Buliban táncoltam egy sráccal, de azt tudni kell, hogy én nagyon félénk és zárkózott vagyok, de természetesen vágyom a fiúk társágára,csak fel kell oldódnom.. Eddig emiatt mindenkit visszautasítottam, de utána megbántam, most jött az alkalom, mert egy szimpatikus srác felkért táncolni és én elfogadtam. Ez volt az első, hogy én ilyen túl közeli, popsi rázós táncban voltam benne, ezért most fura érzés meddig elítéltem ezt. De amúgy közben a srác rendes volt, beszélgettünk és élveztem is. Ettől ugye még nem leszek ribi?
2016. júl. 3. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A barátnőmet idézve, amikor rájött, hogy éppen azt csinálja velem beindulva, amit ő rib**cosnak tartott:

"...és belegondoltam, hogy most egy f**z van a számban, mint azoknak a k**váknak az osztályomban hétvégente..."

Mégsem lett r**anc, pedig ez durvább sztori :D

20/F

2016. júl. 7. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak most el ne kezd...

23/F

2016. júl. 7. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy csaj simán odadobta a szüzességét is egy fesztiválos kaland során egy aznap megismert srácnak, ehhez képest te ártatlan vagy, mint a ma született bárány.
2016. júl. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!