Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalak miért nem gondolnak erre?
Miért nincsenek olyan rovatok ami a szexuális szokásokra(igényekre), méretre stb kérdez rá. Sok embernek ez baromi fontos szempont. Nem mindegy heti mennyi szex lesz, milyen méretű a partner, baba vagy saláta stb.
Egy csomó egyéb lényegtelen dolgot (szemszín stb) pedig ki kell tölteni.
Én nem indítok semmivel, mert lefosom, de most neked miért baj az, hogy másféle formában bizonyosodj meg arról, hogy milyen punci felel meg neked? Amúgy tiszta röhej az egész!
Nem gondolod, hogy ha valaki hajlandó megmutatni vagy sem, akkor abból már eleve leszűrted, hogy bevállalós-e vagy sem?
Mert aki megadja ezt a paramétereknél, az nem szégyenlős.
Most akkor nem tök mindegy, hogy kép vagy írás formájában derül ki? A lényeg ugyan az!
Remélem megoldottam a nagy fájdalmadat!
Ez szerintem is szükségtelen, pedig engem nagyon sok ember felszínesnek, csak szexre menőnek írna le ha írnék magamról pár dolgot itt most.
Társkeresőn tényleg nem a másik szexualitása az elsődleges szempont.
Na, azt hiszem oda lesz a jó kis százalékom... :D
Tényleg baromra húspiacos lenne az egész, de nem tudom hogy miben különbözik attól, hogy van-e/mennyi tetoválása van az illetőnek, van-e piercingje. Ami persze önálló döntés azzal szemben hogy milyen valakinek a puncija, de a mellméretet lassan már lehetne jelölni hogy kinek igazi, kinek nem. Vagy jelölni, hogy melyik képen hord push-up melltartót. De a másik.... Arcképet minek kitenni? Társat keresel, vagy kísérőt a rendezvényekre. Nem tökmindegy hogy milyen a másik arca? Hajszíne, hajhossza? Horoszkóp is teljesen felesleges, főleg, hogy ki lehet számolni a születési dátumból. Bár a dátum is felesleges, évszám is elég lenne. Magasság is tökmindegy. Ami kell, az az érdeklődési kör, intelligencia hányados. Az összes többi kérdés már húspiaci kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!