Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedik a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik a legtöbb nő huszonévesen is kislányként?

Figyelt kérdés
Most a nőkről van szó és nem a férfiakról. Több volt barátnőm is úgy viselkedett, mint egy kislány. Hisztiztek, de ők aztán még dolgozni sem mentek el.
2016. júl. 4. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

" a nők soha semmit sem tesznek semmiért"

Anyád is csak megszült és felnevelt, végülis tényleg nem sok...

2016. júl. 4. 15:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már általánosságban beszélünk, én meg nőként azzal szívok, hogy túl önálló vagyok, van véleményem, saját lakásom és keresetem, és ez megijeszti a pasikat. Mert egy csomóan szeretnék, ha kicsit butább lennék náluk, vagy hogy folyton védelemre szoruljak, vagy bármilyen módon rájuk kelljen támaszkodnom. Sokszor kapom tanácsnak, hogy tettessem magam elesettebbnek, önállótlanabbnak, és butábbnak, mert így nem lesz pasim. Én erre képtelen vagyok, de volt olyan ismerősöm, aki eljátszotta, hogy egy buta liba(persze nagyon csinos volt), közben aki ismerte tudta, hogy nagyon olvasott és intelligens. Mondanom sem kell, hogy hatalmas sikere volt a férfiaknál.
2016. júl. 4. 15:20
 13/23 anonim ***** válasza:
8%
#10: Uh, sorry, igazad van, a jóképű sportolóért, aki másodállásban pénzügyi cégvezető, havonta más-más földrészeken nyaral, és jövő héten egy egész tengerpartot fog vásárolni, érte képesek vagytok még meg is alázni magatokat.
2016. júl. 4. 15:27
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

13-as, már aki!

Majd én eldöntöm, hogy kinek mit hagyok, oksi?:)

2016. júl. 4. 15:29
 15/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem az a kérdés, hogy te exeid miért viselkednek kislányként, hanem az, hogy te miért voltál velük, hogyha ezt nem bírod elviselni? Vagy magadban keresni a hibát az már túl fájdalmas lenne a kis lelkednek?

30/N

2016. júl. 4. 15:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Az a kérdés 15-ös amit kiírtam és ne mondd már meg mi a kérdés! Kussolj, ha rendes válaszra képtelen vagy!
2016. júl. 4. 15:36
 17/23 A kérdező kommentje:

"te miért voltál velük, hogyha ezt nem bírod elviselni?"

Nehéz kitalálni ugye? Mert addig bírtam velük amíg bírtam. Nem véletlenül múlt idő.

2016. júl. 4. 15:39
 18/23 anonim ***** válasza:
8%
Mert azok :-P 30 alatt minden nő csitri ;-)
2016. júl. 4. 15:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jusson azon elgondolkodni, hogy benned is lehet némi hiba, kedves kérdező, ha ilyen lányokat fogtál ki. Mert akár hiszed, akár nem, nem minden nő ilyen
2016. júl. 4. 16:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert megtehetik, ilyen egyszerű. Felnőtté inkább kényszerből válik az ember, nem csak úgy. Egy nő jobban körül van rajongva, mint egy férfi, pláne, ha talál egy domináns férfit maga mellé. Ha egy domináns nő mindent alám tenne, lehet én is gyerekesebb lennék.
2016. júl. 4. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!