Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ilyen egyéjszakás vagy kaland miért nem jön össze sosem?
Van facebookon egy csaj, nem is jó, de kb bárkivel találkozna nagyon keresi a pasikat. Vagy buliban is volt egy ronda dagadt csaj, néhány haverommal kavart az este alatt. Nem mintha én annyira fel akarnék szedni egy ilyen nőt, de nagyon rosszul esik, hogy nem tart jó pasinak.
Csomó ilyen csaj van, hogy kb mindenkivel dugna csak velem nem.
Voltam már nagyon fullos nővel is, ebből gondolom, hogy egy alacsonyabb kategóriás nővel simán összejöhet valami, de mégsem. Így nem tudom most hogy vagy rosszul nézek ki vagy pedig nem?
Mindenesetre én próbálom sokszor feltenni ezt a kérdést volt olyan, hogy buliban nagyon szép csaj azt mondta, hogy helyes vagyok. És olyan is, hogy full csöves csaj azt hogy nem vagyok az. És így most nagyon bizonytalan vagyok.
Van egy lány haverom, azt mondta hogy ne foglalkozzak ezekkel mert jól nézek ki.
7#
Amikor az exed azt mondta,hogy igazából csúnya vagy és fogynod kellene akkor remélem mondtad neki,hogy neked pedig farkat kellene növesztened. Én lazán felpofoztam volna ráadásul. :)
Az egyéjszakás az, ahol a férfi esetében kizárólag a genetika számít, a nő esetében annyi hogy akarja-e vagy nem.
A fenti megállapítást vesd össze a magadról eddig kialakult képpel, vond le a következtetést, és próbálj meg nem kiugorni az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!