Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki előtt még ott van az egész élet, de
már berendezkedett az egyedüllétre?
2017. márc. 15. 16:56
Nem gondoltam erre. Nem vagyok társasági, nem vagyok gondoskodó, szülni sem akarok. Nem látom előnyét a dolognak. Ha most ide képzelek egy embert, feszélyezve érzem magam, és úgy érzem, el kell nyomnom magam.
2017. márc. 15. 17:00
Én az életem végéig tartó betegségek miatt döntöttem így. 25/F
2017. márc. 15. 17:01
1. Nem könnyű - legalábbis számomra - párt találni. lányokkal lehetetlen ismerkedni, errefelé a nyugati végen mindenki túl zárkózott, szemellenzővel közlekedik, nem ismerkedik, nem beszélget könnyen. 2. De. 3. Igazad van. 4. Hiányzik de berendezkedtem a hobbikból az egyedüllétbe.
2017. márc. 15. 17:01
Itt vagyok. 20/n
Igen is hiányzik a kapcsolat. Egy férfi az életemből de szerintem el vagyok átkozva. Ragaszkodò tìpusù lány vagyok, nem vagyok csùnya mégse talál rám a szerelem. Nem rég lett vége egy kapcsolatomnak ahol az illető férfi nem becsült meg pedig nagyon sok baklővése mellett kitartottam.
Szòval szerintem mar egyedül maradok és a munkámba fordulok. Amit lehetett mindent beválaltam hogy kevesebb szabadidőm legyen. Meg van a napi rutinom és ùgy alakìtottam hogy jò legyen nekem. Oda megyek amikor akarok és nem kell beszámolnom. Nem jò azért ìgy mert magányos vagyok de ilyen velem a sors. Persze örülök más boldogságának csak elgondolkodtam hogy én mivel riasztom el a pasikat... igaz még fiatal vagyok de akkor is szomorù vagyok
2017. márc. 15. 17:07
Igen. Betegségek + selejtes külső miatt.
2017. márc. 15. 17:12
Egyrészt találtam más jellegű dolgokat, másrészt meg a párkapcsolatból is van olyan fajta, ami elég széles mozgásteret ad, és nincsenek meg a hagyományos párkapcsolatok negatívumai.
Pl. nincs közösködés anyagilag, nincs egymás nyakára növés, nincs összeköltözés, se semmi ilyesmi, nem egymást zaklatjuk a problémáinkkal.
Ami megmarad, az a párkapcsolatok jó része: a heti 1-2 találkozás, a mindkettőnknek élvezetes közös programok, és a szex.
Ez így nekem is tökéletesen kielégítő, neki is, ennél többre nincs szükségem, neki se.
2017. márc. 15. 17:19
Igen, van még ilyen. Az amit a nőktől tapasztalok minősíthetetlen így egy szalmaszálat nem vagyok hajlandó keresztbe tenni értük, nem fogok megalázkodni semmi áron! Egy idő után a harag, a gyűlölet, az undor megmérgez, a szíved kihűl és ettől a ponttól kezdve nem fog érdekelni senki sem.
2017. márc. 15. 18:34
5. Velem is hasonló a helyzet. De te még fiatal vagy ,neked még van remény. Neken már nem nagyon. Én 26 vagyok. Ha gondolod barátkozhatunk ,ha egy helyről írunk. 26/N
2017. márc. 15. 18:35
Én csak egyszerűen nem tudok ismerkedni, a szociális életem a nullával volt egyenlő az egész eddigi életemben. Fiatal vagyok, jöhet még bármikor, olvasni a neten. Olvasom 18 éves korom óta, azóta semmi változás az ügyben, most 26 vagyok. Nem szeretek egyedül lenni, nem ez a célom a jövőre nézve sem, de igazából már letettem a dologról, hogy találhatok valakit. Jöhet ha jönni akar, nem állok az útba, főleg, ha fel is fogom miről van szó, de ha legalább 8 év nem volt elég, hogy bármiféle kapcsolatom legyen (mind barátság, mind komolyabb dolog), akkor egy egész élet sem lesz az. A legrosszabb, ha az utcán vagyok, látom hová jutottak mások, közben én meg mennyire magányos vagyok. F
2017. márc. 15. 18:49
Kapcsolódó kérdések: