Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nap ír, de találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap ír, de találkozni nem hív el. Mit akarhat?

Figyelt kérdés
Tetszettünk egy sráccal egymásnak,de alig ismertük egymást. Egy buliban smároltunk, ő szexelni is akart, de abba nem mentem bele. Mindketten sokat ittunk, de közben beszélgettünk egy csomót. Aztán utána is minden nap rám írt valamivel, de találkozni nem hívott el. Pedig nagyon kevés esély van arra, hogy véletlenül összefutunk valami programon. Már eltelt 4 nap és semmi. Ha semmit nem akar, miért ír?
2017. jún. 21. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy azért nem hív el mert nem akar semmit. Akkor nem is irna neked. Szerintem csak korainak érzi. Ne azt nézd hogy rézegen mennyire bevállalós. Az ital sok mindent kihoz az emberből.
2017. jún. 21. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Aki csak úgy le akarna feketetni kapcsolaton kívül,attól ne akarj semmit.

Nem értem,az ilyen lányoknak hol a gerincük.

2017. jún. 21. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Egyből meg akart dugni egy buliban, hogy tudod komolyan venni? Lehetne benned több tartás és tisztelet magad felé. Ha nem vársz el tiszteletet a fiúktól, nemis fogsz kapni.
2017. jún. 21. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
miért nem hívod el te?
2017. jún. 21. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:

egyébként igazuk van, hiába pontozzátok le őket.

aki egy bulikában dugni akar, az nem akar KOMOLY kapcsolatot. Nincs olyan. Lekapott, és azt hiszi simán bezsákolhat de f.sik elhívni. legyen benned tartás.

jó látni, hogy vannak józanul gondolkodó kommentelők is.

2017. jún. 21. 13:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂 ha legközelebb ir megmondom h hagyjon beken
2017. jún. 21. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:

tényleg nem bántásból, vagy hasonlók. nem is írtad hány éves vagy, volt e már ilyen.

de SOHA sem lesz egy laza zsákolás gondolatából több, ha egy buliban smárolsz. Azt jelenti a srác számára, hogy könnyen kapható vagy. Ha laza dugásra vágy, vagy komolyabbra?

te döntöd el.

Szerintem az még gázabb, hogy csak köröz, mint a macska a kajás tál körül és még kimondani sem meri mit akar, gondolom mert most józan.

27f

2017. jún. 21. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Én se gondolom, de személyesen soha nem volt még ilyen tapasztalatom, hogy valaki csqk igy meg akart volna dugni. En szűz vagyok ezt a srác is tudja (már). Buliban is most smároltam először, nem is tervezem többet, elég kiábrándító így. 23 éves vagyok. Az egyetlen amiért elbizonytalanodtam, hogy a sráccal alapvetően sokat beszélgettünk és úgy éreztem utána is, hogy a személyiségem is izgatja.
2017. jún. 21. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne:D kis drága próbálkozik :D
2017. jún. 21. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
#8: Látod,egy férfi mennyi mindenre képes a szexért..
2017. jún. 21. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!