Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs még mindig lehúzós?

Hát igen nem tudod elolvasni, mit írtak, de látod pl. a nevét, új regről enged 1 db keresést (régen engedte, most passz). Erre azt látom, aki írt nekem már 11 hónapja nem lépett be, akkor hogyan is írt nekem?
Másik társkeresőn beállítottam, hogy 0km-es távolságban keresek partnert, aznap jött 3 rendszerüzenet, hogy X , XX és XXX ismerkedne veled, ebből 2-öt ismertem. 1-ikük csajként csajt keres, másik meg aznap átjött, de nem tudott róla, hogy írt volna nekem, neki pl. barátzónájában vagyok, igaz extrákkal, de az is csak barátzóna.

Én tapasztalatom is, meg másoké is. Igen, bot/animátor írhatott, akár 100 is... Pont azért nem látsz semmit fizetés nélkül, hogy bedőljél és fizess. Aztán mikor pofáraesel akkor már jó, mert a pénzed az övék, ahogy még egy havidíj, mert 90% elfelejt leiratkozni a fizetésről, és lehúzzák a 2. havit is, csak akkor tűnik fel hogy hoppá van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!